Drentse Fiets4Daagse

Drenthe, is bij uitstek dé fietsprovincie van Nederland, en zeker tijdens de Drentse Fiets4Daagse! Dit jaarlijks terugkomende evenement vindt dit jaar plaats van 19 t/m 22 juli.

Vanuit diverse startplaatsen in Drenthe kunnen diverse routes (ook voor kinderen en mountainbikers) gereden worden. De dichtstbijzijnde startplaats is in het centrum van Assen, op nog geen 5 km van Witterzomer! Boek nu bij Witterzomer en doe mee aan de Drentse Fiets4daagse.

Dus bent u op zoek naar een geschikte startlocatie voor dit evenement, met vele faciliteiten en op korte afstand van de startplaats, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Accommodaties Drentse Fiets4daagse

Er zijn verscheidene accommodaties waar u kunt overnachten wanneer u naar de Fiets4daagse in Assen gaat. Het is een enorm populair evenement, dus zorg ervoor dat u er op tijd bij bent!

Kies bijvoorbeeld voor een prachtige Chalet, een knus en voordelige Trekkershut of een Safaritent; u hoeft geen kampeergerei mee te nemen. Er zijn nog diverse andere accommodaties waar u uit kunt kiezen wanneer u wilt overnachten op Witterzomer tijdens de Fiets4daagse.

Campingplaatsen Fiets4daagse

Naast onze accommodaties kunt u er ook voor kiezen om te kamperen op één van onze campingplaatsen. Ook hier kunt u kiezen: een luxe plaats met uw eigen sanitair of juist een plekje waarbij u helemaal terug naar de natuur gaat, hier heeft u zelfs geen stroom!

Met de hele familie kamperen? Kom dan nu langs op onze camping Drenthe, op de receptie helpen we u graag met het uitzoeken van het leukste veldje waar u met zijn allen kunt staan.

 
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 

Omgeving

Wilt u vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.