Vakantiepark Witterzomer
Drentse Fiets4daagse

Drentse Fiets4Daagse - Witterzomer Drenthe

Drentse Fiets4Daagse

Drenthe, is bij uitstek dé fietsprovincie van Nederland, en zeker tijdens de Drentse Fiets4Daagse! Dit jaarlijks terugkomende evenement vindt dit jaar plaats van 19 t/m 22 juli.

Vanuit diverse startplaatsen in Drenthe kunnen diverse routes (ook voor kinderen en mountainbikers) gereden worden. De dichtstbijzijnde startplaats is in het centrum van Assen, op nog geen 5 km van Witterzomer! Boek nu bij Witterzomer en doe mee aan de Drentse Fiets4daagse.

Dus bent u op zoek naar een geschikte startlocatie voor dit evenement, met vele faciliteiten en op korte afstand van de startplaats, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Accommodaties Drentse Fiets4daagse

Er zijn verscheidene accommodaties waar u kunt overnachten wanneer u naar de Fiets4daagse in Assen gaat. Het is een enorm populair evenement, dus zorg ervoor dat u er op tijd bij bent!

Kies bijvoorbeeld voor een prachtige Chalet, een knus en voordelige Trekkershut of een Safaritent; u hoeft geen kampeergerei mee te nemen. Er zijn nog diverse andere accommodaties waar u uit kunt kiezen wanneer u wilt overnachten op Witterzomer tijdens de Fiets4daagse.

Campingplaatsen Fiets4daagse

Naast onze accommodaties kunt u er ook voor kiezen om te kamperen op één van onze campingplaatsen. Ook hier kunt u kiezen: een luxe plaats met uw eigen sanitair of juist een plekje waarbij u helemaal terug naar de natuur gaat, hier heeft u zelfs geen stroom!

Met de hele familie kamperen? Kom dan nu langs op onze camping Drenthe, op de receptie helpen we u graag met het uitzoeken van het leukste veldje waar u met zijn allen kunt staan.

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.