Vakantiepark Witterzomer
Camping met WiFi Drenthe

Camping met WiFi Drenthe

  • Wifi mogelijk
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Zwemvijver met zandstrand

Camping met WiFi in Drenthe

Ben je op zoek naar een camping met WiFi in Drenthe? Bezoek dan Vakantiepark Witterzomer, gelegen in een prachtige omgeving te Drenthe. Bij Witterzomer vind je alles wat je van een camping met WiFi in Drenthe mag verwachten.

Campingplaatsen

Onze camping bied je verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met jouw eigen “prive sanitair”. Wij hebben verschillende keuzes in velden of juist plaatsen met meer privacy. Veel veldjes hebben een speeltuin in het midden waardoor je zicht hebt op de kinderen wanneer zij lekker aan het spelen zijn. Ook zijn er een aantal velden en gebieden waar je kunt kamperen met een huisdier. Bijna al onze plaatsen zijn voorzien van kabel-tv aansluiting en 6 of 10 ampere stroom.

Kamperen bij Witterzomer

Locatie

Onze camping met WiFi in Drenthe ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspaden net van Nederland. Vanaf onze camping Drenthe zijn ook verschillende wandelingen te maken. Witterzomer ligt middenin een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, voor ieder wat wils dus! De gezelligste camping met WiFi in Drenthe. Witterzomer Camping met WiFi Drenthe:

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Bekijk de faciliteiten

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.
Ontdek de omgeving