Bungalow Drentse fietsvierdaagse

Bent u op zoek naar een leuke accommodatie tijdens de Drentse fietsvierdaagse in Assen?  Vakantiepark Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om vanaf de camping mee te doen aan de drentse fietsvierdaagse in Assen. Witterzomer bungalow Drentse fietsvierdaagse Assen biedt een bijzondere vakantie voor elk gezin. Onze bungalow Drenste fietsvierdaagse Assen heeft veel faciliteiten en scoort gemiddeld een 7,8 op Zoover.

Accommodaties tijdens de Fietsvierdaagse drenthe

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit een bungalow  voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Op ons vakantiepark in Drenthe zijn ook bungalows drenthe voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten van uw bungalow drente. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows drenthe beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Wat u ook wilt organiseren, vakantiepark Witterzomer biedt de bungalow in Drenthe voor al uw activiteiten. Bekijk naast onze bungalows ook eens onze ruime chalets en luxe hotelkamers.

Wilt u een verblijf boeken tijdens de fietsvierdaagse?

Campingplaatsen

Onze camping Drenthe biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen “prive sanitair”. Ook zijn er Comfortplaatsen op onze camping Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen.

Met de hele familie kamperen? Kom dan nu langs op onze camping drenthe, op de receptie helpen we u graag met het uitzoeken van het leukste veldje waar u met zijn allen kunt staan.

Onze camping Drenthe ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspaden net van Nederland. Vanaf onze camping Drenthe zijn ook verschillende wandelingen te maken. Camping Drenthe Witterzomer ligt middenin een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, voor ieder wat wils dus!

Bekijk ons aanbod