Bungalow Dansweekend Assen

Zoekt u een bungalow in Assen tijdens het dansweekend in juni of november? Vakantiepark Witterzomer ligt op nog geen 2,5 km van de Bonte Wever waar het dansweekend Assen wordt georganiseerd. Op deze manier kunt u goed uitgerust en voorbereid aan de wedstrijd deelnemen of aanmoedigen. Vakantiepark Witterzomer heeft een ruime keuze uit verschillende type bungalows tijdens het dansweekend in Assen. Zo kunt u kiezen uit een bungalow met uitzicht op een speeltuin en bungalows die centraal op het park liggen.

Boek direct!

Accommodaties voor 4, 6 en 8 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit bungalows voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen wanneer u naast het dansen nog actief bezig wilt zijn. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Op ons vakantiepark zijn ook bungalows voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten van uw verblijf tijdens het dansweekend. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Bekijk naast onze bungalows ook eens onze ruime chalets en luxe hotelkamers voor een verblijf tijdens het dansweekend.

Bungalow huren Dansweekend Assen

  • Bungalows Dansweekend Assen voor 4, 6 of 8 personen
  • Bungalow Dansweekend Assen met 100 % nooit verveel garantie
  • Bungalow Dansweekend Assen met vele faciliteiten
Boek uw bungalow