Vakantiepark Witterzomer
Bungalow Dansweek Assen

Bungalow Dansweek Assen

Bungalow Dansweek Assen

Zoek je een bungalow in Assen tijdens de dansweek in juni of november? Vakantiepark Witterzomer ligt op nog geen 2,5 km van de Bonte Wever waar de dansweek Assen wordt georganiseerd. Op deze manier kun je goed uitgerust en voorbereid aan de wedstrijd deelnemen of aanmoedigen. Vakantiepark Witterzomer heeft een ruime keuze uit verschillende type bungalows tijdens de dansweek in Assen. Zo kun je kiezen uit een bungalow met uitzicht op een speeltuin en bungalows die centraal op het park liggen.

Accommodaties voor 4, 6 en 8 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heb je deze keuze uit bungalows voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kun je al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen wanneer je naast het dansen nog actief bezig wilt zijn. Je kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar jouw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Op ons vakantiepark zijn ook bungalows voor maar liefst 20 personen, zodat je met de hele familie kunt genieten van uw verblijf tijdens de dansweek. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Bekijk naast onze bungalows ook eens onze ruime chalets en luxe hotelkamers voor een verblijf tijdens de dansweek.

Bungalow huren Dansweek Assen

  • Bungalows Dansweek Assen voor 4, 6 of 8 personen
  • Bungalow Dansweek Assen met 100 % nooit verveel garantie
  • Bungalow Dansweek Assen met vele faciliteiten