1. Bungalows voor 4-20 personen
  2. 10 minuten vanaf Assen
  3. Zwemvijver met zandstrand

Bungalow in Assen

Bent u op zoek naar een verblijf in een bungalow in Assen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod aan bungalows, geschikt voor 4 tot maximaal 20 personen. Vakantiepark Witterzomer is een groot vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe. Een bungalow huren in Assen is ideaal voor een vakantie met kinderen dankzij de vele kindvriendelijke faciliteiten op ons vakantiepark. Ook voor weekendjes weg met familie, vrienden of andere grote gezelschappen zijn onze bungalows in Assen zeer geschikt. U verblijft in een natuurrijke omgeving maar toch vlak bij de stad, de ideale locatie. Vind uw ideale accommodatie en beleef een heerlijke vakantie in Drenthe. 

 

Bungalow huren in Assen

Het grote voordeel van een bungalow huren in Assen? Het gemak en comfort dat u ervaart tijdens uw vakantie. Onze bungalows in Assen zijn van alle gemakken voorzien zodat u onbezorgd vakantien kan vieren. Op ons bungalowpark in Assen vergeet u even de tijd en komt u helemaal tot rust. Het enthousiaste animatieteam neemt de kinderen mee op sleeptouw, zodat u daar even geen omkijken naar heeft. Maar ook het openluchtzwembad mét glijbaan, de zwemvijver en de indoor- en outdoor speeltuinen zorgen voor veel plezier. De dag afsluiten met het hele gezin doet u onder het genot van een heerlijke maaltijd in onze Brasserie De Bosuil. Krijgt u ook al zo'n zin om een bungalow te huren in Assen?

Uitstapjes vanuit een bungalow in Assen

Een verblijf in een bungalow in Assen is niet compleet zonder één of meerdere uitstapjes te maken. Drenthe is de ideale provincie voor een lange fiets- of wandeltocht. Onze tip: Nationaal Park Drents-Friese Wold. De uitgestrekte bossen en heidevelden in dit natuurgebied zullen u niet snel vervelen, helemaal als u een bungalow met uw hond huurt. Wandelen met kinderen? Dan is het Boomkroonpad ideaal, hier valt voor kinderen van alles te beleven. De Bonte Wever en Klimpark Grolloo zijn ook uitstapjes die ideaal zijn voor gezinnen. Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Drenthe breng dan eens een bezoek aan Kamp Westerbork of het Drents Archief. Een bungalow huren in Assen geeft u genoeg mogelijkheden tot vermaak op en in de omgeving van ons vakantiepark!

Boek een bungalow bij Assen