Over ons

In hartje Drenthe, middenin eeuwenoud bos- en akkergebied, ligt het prachtige Vakantiepark Witterzomer. Het Vakantiepark is een levendig familiepark in vakantieperiodes en een rustig verblijf in voor- en naseizoen. Het park ligt centraal in Noord-Nederland en is goed bereikbaar.

Een persoonlijke benadering door de familie Zingstra en hun toegewijde medewerkers staat hoog in het vaandel. Er is de mensen van Witterzomer alles aan gelegen om u een heerlijke vakantiebeleving te geven. Of u nu kiest voor een kampeervakantie met het gezin, luxe hotelovernachting met uw partner, een weekendje weg met uw familie of een vakantie met vrienden in een van onze bungalows: Iedere gast voelt zich thuis op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe!

Mogelijkheden

Het Vakantiepark kenmerkt zich door de talrijke mogelijkheden. Daarnaast kunnen onze gasten volop genieten van onze unieke faciliteiten, zoals zwemvijver met zandstrand, pony’s, kinder kartbaan, mega springkussen, uitgebreide horecavoorzieningen, verwarmd buitenbad met grote water glijbaan, verschillende sportvelden, een visvijver en nog veel meer. In vakantieperiodes bieden we een recreatieprogramma boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.

Omgeving

In de omgeving van Vakantiepark Witterzomer valt ook veel te ontdekken. De ligging van het Vakantiepark nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe.  Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Ideaal voor een leuke fietstocht of wandeling. Steden als Groningen en Assen zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar. Een bezoek aan het Groninger Museum of het Drents Museum zal u misschien aanspreken. Eveneens in de nabijheid van het park vindt u attractieparken zoals  Speelstad Oranje en Dierenpark Emmen.

Gun uzelf deze unieke belevenis! Boek een vakantie op Vakantiepark Witterzomer.