WK zoetwater vissen junioren Assen

In juli van dit jaar wordt het WK zoetwater vissen junioren in Assen gehouden! Willen u en uw gezin uitgerust deelnemen of aanmoedigen? Boek dan snel uw campingplaats, vakantiehuis of Camphome vlakbij het WK zoetwater vissen voor junioren in Assen.Op Vakantiepark Witterzomer zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Door de vele faciliteiten en het Recreatieteam is het voor kinderen een groot paradijs. Voor de deelnemers aan het WKzoetwater  vissen junioren Assen kan er nog geoefend worden in onze eigen visvijver.

 

Vakantiepark Witterzomer biedt verschillende kampeerplaatsen vlakbij het terrein waar het WK zoetwater  vissen junioren Assen gehouden wordt. Zo zijn er Plusplaatsen, Comfortplaatsen of zelfs plaatsen met Prive sanitair. Geen eigen tent of caravan? Witterzomer heeft DE oplossing, boek een huurtent en de tent staat al voor u klaar bij aankomst! Voor iets meer luxe en een bijzondere overnachting tijdens WK zoetwater  vissen junioren Assen boekt u een Camphome.

Ook zijn er Vakantiehuizen op ons park vlabij de het terrein waar het WK zoetwater  vissen junioren Assen gehouden wordt voor 4, 6 of 8 personen of zelfs Familiehuizen voor 20 personen.

Wat u ook zoekt voor een verblijf tijdens de WK zoetwater vissen junioren Assen bij Vakantiepark Witterzomer bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle accommodaties