Winterkamperen Drenthe

Veel mensen denken bij een kampeervakantie aan de zomer. Maar wist je dat winterkamperen ook heel erg leuk is? Want in de winter is er heel veel leuks te doen, heel veel moois te zien en heel veel lekkers te proeven. En dat maakt winterkamperen in Drenthe zo speciaal.

De natuur in Drenthe

Drenthe is een prachtige, natuurrijke provincie. Met maar liefst 3 nationale parken is Drenthe dé provincie bij uitstek voor wandelaars en fietsers. En dat is in de winter niet anders. Heerlijke wandelingen door winterse bossen en uitgestrekte landschappen zijn in de winterse ochtenden nog mooier dan anders. En de camping is een prachtig startpunt van de wandeling of fietstocht. Ideaal toch?

Activiteiten op het vakantiepark

Maar ook op Vakantiepark Witterzomer is er nog genoeg te doen in de winter. De visvijver staat het gehele jaar tot uw beschikking, dus ook in de winter. En heeft het flink gevroren? Dan leent de vijver zich uitstekend voor een middagje schaatsen. En heeft het gesneeuwd? Dan duurt het niet lang voordat de sneeuwpoppen uit de sneeuw schieten of er een heus sneeuwballengevecht ontstaat. Bent u klaar met de ijs en sneeuwpret, dan kunt u heerlijk opwarmen met een kopje koffie of warme chocolademelk (met slagroom) in Brasserie ‘De Bosuil’ of natuurlijk in uw eigen tent of huuraccommodatie. Zo wordt kamperen in de sneeuw een heerlijk gezellige bezigheid.

 

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk de mogelijkheden direct.
Ontdek de omgeving

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Bekijk onze faciliteiten

Hoe ga jij winterkamperen?

Als u gaat winterkamperen, dan doet u dat natuurlijk het liefst op een manier die bij u past. Daarom biedt Vakantiepark Witterzomer de mogelijkheid om te kamperen op een kampeerplek, of om te verblijven in een huuraccommodatie. Zo kiest u de vakantie die bij u past. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis, als u met het hele gezin komt. En komt u met zijn tweeën, dan ziet u een trekkershut misschien wat meer zitten. En de echte die-hard winterkampeerders kunnen zich natuurlijk helemaal thuis voelen op een kampeerplaats. Zo is er voor elk wat wils.

Kom in de winter naar Vakantiepark Witterzomer

Bent u helemaal enthousiast geworden over winterkamperen? Boek dan nu uw vakantie op Vakantiepark Witterzomer, en zorg dat u er deze winter warm bijzit in uw tent of in één van de huuraccommodaties. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Bekijk ons aanbod
 

Een winterse sfeerimpressie