Wintercamping Drenthe

Wilt u winterkamperen in Drenthe? Dan zit u bij Vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. U kunt in de winter kiezen uit verschillende kampeerplekken en accommodaties, en ook tijdens de koude wintermaanden kunt u verschillende activiteiten ondernemen vanaf de camping.

Activiteiten in de winter

Vanaf vakantiepark Witterzomer kunt u in de winter dus een aantal activiteiten ondernemen. Sommige van deze activiteiten kunnen het hele jaar door, andere zijn meer seizoensgebonden. Zo nodigt de natuur van Drenthe uit om een heerlijke wandeling in te maken. Maar ook een fietstocht zal zeker niet misstaan in deze omgeving. Daarnaast kan er het hele jaar gevist worden in de visvijver op het park.

Maar een wintercamping krijgt zijn charme natuurlijk niet van de warme temperaturen en niet bevroren visvijvers. Nee, het liefst wilt u kamperen in een dik pak sneeuw. Natuurlijk kunnen wij het weer niet beïnvloeden, maar we kunnen wel zeggen dat er heerlijk van het winterse weer genoten kan worden, mocht dit zich voordoen. Zo kan er heerlijk in de sneeuw worden gespeeld en kan er geschaatst worden op de visvijver als deze bevroren is. Dus kom maar op met de winter!

Verblijven in de winter

Om u in de winter de perfecte vakantie aan te kunnen bieden kunt u ook in deze koude maanden kiezen uit veel verschillende kampeer en verblijfsmogelijkheden.

Kampeerplaatsen

In de winter kunt u heerlijk kamperen op Vakantiepark Witterzomer. Tijdens de wintermaanden zijn de Plusplaats Witterholt kampeerplaatsen geselecteerd om u een heerlijke wintervakantie te bieden.

Accommodaties

Geen zin om te kamperen in de kou? Kies dan voor een van de beschikbare accommodaties. In de winter zijn alle accommodaties beschikbaar, dus u kunt uw vakantie inplannen zoals u zelf wilt. De volgende accommodaties zijn beschikbaar:

Zoals je ziet is er genoeg keuze om in de winter op vakantiepark Witterzomer te verblijven.

Loopt u al warm voor de winter?

Bent u na het lezen van deze pagina enthousiast geworden voor winterkamperen? Heel begrijpelijk. Wacht daarom niet, en boek nu uw camping in de sneeuw. Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan nog eens een kijkje op de website en laat u verrassen.

Boek deze wintercamping in Drenthe