1. Schaatsen op de visvijver
  2. Kampeerplaatsen en accommodaties
  3. Gelegen bij Assen (3 km)

Wintercamping in Drenthe

Bent u een echte kampeerliefhebber en wilt u graag kamperen in de winter? Dat kan! Vakantiepark Witterzomer is een echte wintercamping in Drenthe. De Drentse omgeving en onze wintercamping zijn prachtig wanneer koning winter het landschap heeft bedekt met een dikke laag sneeuw. Ook kamperen in de winter kent zo haar charme. Natuurlijk kunnen wij het weer niet beïnvloeden, maar we kunnen wel zeggen dat er van het winterse weer genoten kan worden op onze wintercamping in Drenthe. Zo kan er heerlijk in de sneeuw worden gespeeld, sneeuwpoppen worden gemaakt en als het goed gevroren heeft, bind dan de schaatsen onder en schaats rondjes op onze visvijver. Bent u klaar met de ijs- en sneeuwpret? Dan kunt u heerlijk opwarmen met een kopje koffie of warme chocolademelk met slagroom in Brasserie De Bosuil of natuurlijk in uw eigen tent, caravan of huuraccommodatie. Ervaar de schoonheid van ieder jaargetijde op onze wintercamping in Drenthe.

 
Boek deze wintercamping in Drenthe
 

Kamperen in de winter

Als u komt winterkamperen, dan doet u dat natuurlijk het liefst op een manier die bij u past. Vakantiepark Witterzomer heeft verschillende soorten kampeerplekken; standaard, plus, comfort en comfort met privé sanitair. Verblijft u op de standaard- of plusplaats dan kunt u gebruik maken van een centraal watertappunt. Zet uw tent, caravan of camper neer op een van de mooie plekjes op onze wintercamping in Drenthe en geniet van de natuur. Kruip 's avonds lekker dicht tegen elkaar aan, geniet van een heldere sterrenhemel en kom even helemaal tot rust. Wanneer u het toch net iets te koud vindt om te kamperen in de winter kunt u ook een aangenaam warme en comfortabele accommodatie huren op ons bungalowpark in Drenthe

  • Standaardplaats: 6 ampère stroomvoorziening
  • Plusplaats: 6 ampère stroomvoorziening, CAI-aansluiting
  • Comfortplaats: 10 ampère stroomvoorziening, CAI-aansluiting, eigen watertappunt
  • Comfortplaats met privé sanitair: 10 ampère stroomvoorziening, CAI-aansluiting, eigen watertappunt en privé sanitair unit voorzien van douche, toilet en wastafel.

Winterse taferelen bij Vakantiepark Witterzomer

Winterse activiteiten

Vanaf vakantiepark Witterzomer kunt u in de winter verschillende activiteiten ondernemen. Maak een cultureel uitstapje naar bijvoorbeeld het Drents museum of aanschouw een theatervoorstelling in De Nieuwe Kolk, het nieuwe culturele centrum van Assen. Ook een bezoek aan Kamp Westerbork zal indruk maken. In het subtropisch zwembad De Bonte Wever is er volop waterplezier voor iedereen dankzij het golfslagbad, de wildwaterkreek, glijbanen en whirlpools. U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens een verblijf op onze camping in Drenthe.

Niet alleen in de omgeving van onze wintercamping is genoeg te beleven in de winter. Ook onze uitstekende faciliteiten zijn beschikbaar wanneer u komt kamperen in de winter. Klimmen en klauteren in de nieuwe indoor speeltuin, een avondje bowlen met de hele familie of genieten van een culinaire maaltijd in onze brasserie. Ook kunt u op onze all weather tennisbaan een balletje slaan. Wanneer de visvijver niet is bevroren kunt u hier natuurlijk vissen en is deze wel bevroren dan kunt u heerlijk schaatsen! 

Loopt u al warm voor de winter?

Bent u enthousiast geworden om te gaan winterkamperen? Heel begrijpelijk. Wacht daarom niet langer en boek nu uw camping in de sneeuw. Wanneer u dit eenmaal ervaren heeft zult u nog veel vaker willen kamperen in de winter. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wilt u kamperen of een huisje huren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.