Viva Italia TT baan Assen camping

In juni wordt het jaarlijks Viva Italia evenement gehouden op de TT baan in Assen. Vakantiepark Witterzomer is gelegen nabij de TT baan, waardoor het een aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheid biedt.

Vanaf slechts €21,- kunt u overnachten op een kampeerplek, maar u kunt ook overnachten in een ChaletHotelTrekkershut of Vakantiehuis.

Viva Italia TT baan Assen camping

Wilt u kamperen in Assen? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft een ruime keuze uit om te kamperen in Assen. Zo zijn er plaatsen op een veld of als meer prive wilt kamperen in Assen afgeschermde plaatsen. Op vakantiepark Witterzomer kunt u op verschillende plaatsen kamperen in assen met 4, 6 of 10 ampère. Ook kunt u kamperen in Assen met eigen sanitair, gaat u kamperen in Assen met uw huisdier?

 

Kamperen in Assen

Kamperen in Assen? Vakantiepark Witterzomer is ideaal voor het hele gezin!  Jong én oud voelen zich hier thuis. Witterzomer ligt in de prachtige omgeving van Assen de provincie hoofdstad van Drenthe, middenin eeuwenoud bosgebied.

Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van Drenthe. Vanaf Witterzomer Assen kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. Drenthe staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen die Drenthe rijk is.

Viva Italia TT baan Assen camping.

Maak kennis met de Viva Italia op de TT baan in Assen camping. Op 28 april 2019 wordt het TT circuit omgetoverd tot Italiaans auto paradijs. En dat wilt u natuurlijk niet missen! Kom logeren op 2 km afstand van de Viva Italia in Assen camping TT baan Assen!

Boek uw verblijf bij Witterzomer