1. Nabij Assen (10 minuten)
  2. Kamperen en accommodaties
  3. Faciliteiten voor jong en oud

Vakantiepark Drenthe

Bent u op zoek naar een prachtig vakantiepark in Drenthe? Zoek dan niet verder! Vakantiepark Witterzomer heeft een ruim aanbod in verschillende accommodaties. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een prachtige omgeving in Drenthe.

Omgeving

Ons vakantiepark is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving waar natuurliefhebbers de tijd van hun leven zullen hebben. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet. Tevens zijn er veel bezienswaardigheden in Drenthe. Vanaf het vakantiepark zit u zo in het Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Dit pas gerenoveerde dierenpark staat garant voor een dag vol plezier! Bent u meer van de snelheid en actie? Kom dan naar het TT-Circuit in Assen. Kom naar een race of ga zelf het circuit te lijf op een van de Trackdays.

Als u wat meer te weten wilt komen over de geschiedenis van Drenthe, dan is het Hunebedcentrum misschien wat meer voor u. Hier wordt u alle kennis bijgebracht op het gebied van Hunebedden. Een andere geschiedkundige bezienswaardigheid is Kamp Westerbork, dat in de Tweede Wereldoorlog gebruikt werd als doorgangskamp voor de joden vervolging. Dit kamp doet tegenwoordig dienst als herdenkingscentrum en museum, waar de gruwelijke geschiedenis van dit kamp door wordt verteld.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Faciliteiten vakantiepark Drenthe

Vakantiepark Witterzomer beschikt over een heleboel faciliteiten. Plekken waar u lekker kan spelen, sporten, eten of ontspannen. Zo is er de visvijver, waar in alle rust een hengeltje uit kan worden gegooid (u kan zelfs een kampeerplek aan de visvijver reserveren). Ook is er een MEGA Springkussen. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk op uitleven!

Natuurlijk kan er ook gegeten worden op Vakantiepark Witterzomer. Zo kunt u terecht bij Brasserie De Bosuil waar u kan genieten van de heerlijkste gerechten! Meer zin in een snelle snack? Geen probleem. Dit vakantiepark in Drenthe beschikt ook over een snackbar!

Natuurlijk wil u de beschikking hebben over een internetverbinding. Daarom heeft Vakantiepark Witterzomer de beschikking over een draadloos internet netwerk waar u, tegen betaling, gebruik van kunt maken tijdens uw vakantie.

Over Witterzomer

Op ons vakantiepark zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast staat ons vakantiepark voor;

  • Voor 4, 6 of 8 personen;
  • 100% nooit verveel garantie;
  • Divers aanbod in faciliteiten

Boeken

Verzekerd zijn van een plaatsje op Vakantiepark Witterzomer? Reserveer dan tijdig uw kampeerplaats of verhuuraccommodatie. Neem contact met ons op of boek eenvoudig online!

Boek dit vakantiepark in Drenthe