1. Vakantiepark nabij Assen
  2. Accommodaties en kampeerplaatsen
  3. Uitstekende faciliteiten voor jong en oud

Vakantiepark in Assen

Bent u van plan af te reizen naar Drenthe voor uw volgende vakantie of weekend weg? Dan kunt u kiezen voor een verblijf op ons gezellige vakantiepark in Assen. Vakantiepark Witterzomer biedt diverse accommodaties geschikt voor maximaal 20 personen, maar ook kamperen op het ruime kampeerterrein is mogelijk. Ons vakantiepark in Assen ligt aan de rand van deze gezellige Drentse stad, met slechts een kwartiertje fietsen staat u midden in het centrum. De bosrijke omgeving, de rijke cultuur en geschiedenis van Drenthe maken een vakantie in Assen geliefd bij velen. En dankzij de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark bij Assen wilt u nauwelijks nog ergens anders verblijven dan bij Vakantiepark Witterzomer. Plons in het water, smikkel en smul bij de horeca en beleef veel plezier op de sport- en speelvelden. Een vakantie bij Vakantiepark Witterzomer in Assen is een heerlijke vakantie voor jong en oud.

Bekijk onze aangepaste maatregelen 
 

Op vakantie bij Vakantiepark Witterzomer in Assen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Assen? Dan heeft u bij Vakantiepark Witterzomer de keuze uit een camphome, chalet, hotelkamer, lodge, of vakantiehuis voor maximaal 9 personen. Wanneer u met een groter gezelschap wilt komen dan bieden onze 16 en 20-persoons familiehuizen zeer geschikt. Ook is het mogelijk meerdere familiehuizen naast elkaar te boeken op ons vakantiepark bij Assen. Ervaar het gemak en comfort in uw vakantiehuis in Assen en beleef een heerlijk ontspannen vakantie. Gezellig samen een bordspelletje spelen in de woonkamer, uitgebreid koken zonder zelf te hoeven afwassen dankzij de vaatwasser en weer uitgerust huiswaarts keren dankzij de comfortabele bedden. U beleeft het op Vakantiepark Witterzomer in Assen.

Ook wanneer u liever met uw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen wil kamperen bent u welkom op onze camping in Assen. Het ruime en natuurrijke kampeerterrein biedt een geschikt plekje voor iedereen. Met de verschillende typen kampeerplaatsen bepaalt u zelf het luxe niveau van uw kampeerplaats. Gaat u voor een kampeerplek met privé sanitair of wilt u back-to-basic op een standaardplaats? Dankzij de ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m² geniet u altijd van een fijne kampeervakantie op ons vakantiepark in Assen. Is uw ideale kampeerplek een plaatsje dicht bij de visvijver, op een veldje met speelgelegenheid of een plekje met veel privacy? Iedere kampeerder vindt zijn of haar favoriete plek bij Vakantiepark Witterzomer. 

Sfeerimpressie van ons vakantiepark in Assen

Ontdek de faciliteiten en omgeving

U kiest natuurlijk voor een vakantiepark bij Assen vanwege de gezelligheid met andere gasten en de uitstekende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wat het weer ook doet, dankzij onze binnen- en buitenfaciliteiten zult u zich zeker vermaken. De kinderen kunnen uren klimmen en klauteren in binnenspeeltuin Skik, jong en oud smikkelen en smullen van een hapje of drankje bij de horeca en ook bij onze speelvijver met zandstrand is het altijd gezellig druk. Zijn u en uw gezelschap sportief aangelegd? Met de midget-putt golfbaan, tennisbaan, sportvelden, zwembad en bowlingbaan kunt u fit blijven en veel plezier beleven. 

U kunt dagenlang plezier beleven op ons vakantiepark in Assen, maar de veelzijdige provincie Drenthe is ook zeker de moeite waard om te verkennen. Spot uw lievelingsdier in Wildlands, klauter door de bomen bij het klimpark in Grolloo en vergeet ook zeker niet de schatten uit de ijstijd te bewonderen; de hunebedden. De kinderen kunnen hun energie kwijt in het trampolinepark in Assen en ze zijn zeker onder de indruk van het gevangenismuseum in Veenhuizen. Met wie geniet u van een welverdiende vakantie op ons Vakantiepark bij Assen?

Boek dit vakantiepark in Assen
 

Faciliteiten

Het hele jaar door kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark in Assen. Wat wordt uw favoriete faciliteit?

Omgeving

Ontdek de prachtige Drentse omgeving van ons vakantiepark in Assen en maak de leukste culturele, natuurrijke of avontuurlijke uitstapjes!