1. 10 minuten vanaf Assen
  2. Voor 4, 6 en 8 personen
  3. In een bosrijke omgeving

Vakantiehuis Assen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Assen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij vakantiepark Witterzomer vindt u een ruim aanbod in vakantiehuizen in Assen. Gesitueerd in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe beschikt ons vakantiepark van maar liefst acht verschillende soorten vakantiehuizen.

Verschillende vakantiehuizen

Het aanbod van vakantiehuizen is afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist. U kunt vakantiehuizen boeken voor 4,6 en 8 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis voor 4 personen, een luxe vakantiehuis voor 6 personen of een vakantiehuis met dakterras voor maar liefst 9 personen.

Faciliteiten

U hoeft zich niet te vervelen op ons vakantiepark. Voor allerlei verschillende leeftijden zijn er diverse faciliteiten. Denk hierbij aan:

Contact en boeken

U kunt een vakantiehuis op ons vakantiepark direct boeken. In slechts 3 stappen heeft u uw vakantiehuis naar keuze gereserveerd.

Boek een vakantiehuis bij Assen
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.