Vakantie Drenthe Vakantiepark

Bent u op zoek naar een vakantie in Drenthe op een vakantiepark? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een ruim aanbod in accommodaties, van vakantiehuisjes tot kampeerplekken. Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe. Boek nu uw vakantie Vakantiepark Drenthe.

Accommodaties vakantie Drenthe vakantiepark

Op ons vakantiepark vindt u verschillende accommodaties. Zo zijn er diverse vakantiehuizenlodges en hotelkamers, maar er zijn nog meer soorten accommodaties. Zo is er voor iedereen een geschikte accommodatie.

Kamperen vakantie Drenthe vakantiepark

Ook om te kamperen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt met uw eigen tent en slaapspullen op één van onze kampeerplaatsen staan, maar er zijn ook huurtenten of luxe kamperen in één van onze camphomes. Wanneer u uw eigen tentje meeneemt, is er ook nog keuze tussen een standaardplaats, een comfortplaats of een luxe plaats met eigen sanitair.

 

Faciliteiten

Tijdens de vakanties is ons Recreatieteam dagelijks aanwezig, zij organiseren de leukste activiteiten voor jong en oud. Heerlijk zwemmen in ons verwarmde buitenbad, of zandkastelen bouwen bij de Recreatieplas, het kan allemaal.

Een greep uit de faciliteiten die u bij ons vindt;

Witterzomer

Vakantie Drenthe Vakantiepark

Bent u geïnteresseerd in één van de accommodaties van ons vakantiepark? Bekijk alle accommodaties van ons vakantiepark en boek uw accommodatie naar keuze direct online!

Boek dit vakantiepark in Drenthe