Vakantie Drenthe 2020

Toe aan een heerlijke vakantie in 2020? Dan zit u op Vakantiepark Witterzomer goed! Naast een prachtige, natuurlijke omgeving heeft het park vele activiteiten te bieden.  En met de goed verzorgde faciliteiten op de camping weet u zeker dat u een onbezorgde vakantie gaat beleven. U zult versteld staan wat een Vakantie in Drenthe in 2019 te bieden heeft

Activiteiten voor uw vakantie in Drenthe in 2020

Vakantiepark Witterzomer in Drenthe biedt een heleboel activiteiten aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld heerlijk midgetgolfen. Maar naast midgetgolfen kunt u er nog veel meer doen. Een aantal voorbeelden van de activiteiten zijn:

Zoals u kunt zien is er genoeg te doen op Vakantiepark Witterzomer. Maar dit is nog niet alles. Kijk hier voor het volledige overzicht van activiteiten.

 

Wat heeft de omgeving te bieden?

Naast alle activiteiten die u op de camping kunt doen, zijn er ook genoeg mogelijkheden om in de omgeving van de camping leuke dingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan Assen. Deze stad nodigt uit om heerlijk te wandelen. Of breng een bezoek aan Kamp Westerbork. Dit voormalig doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog verteld het verhaal van de mensen die hier doorheen zijn gekomen. Een bezoek aan dit kamp is heel indrukwekkend en zeker de moeite waard.

Vakantie Drenthe 2020

Om er zeker van te zijn dat u een goede vakantie zult hebben, zijn er verschillende verblijfsmogelijkheden op Vakantiepark Witterzomer. Zo is er de mogelijkheid om één van de verschillende accommodaties te huren. Denk hierbij aan ChaletsLodges of Vakantiehuizen.

Natuurlijk kunt u ook een kampeerplaats, Trekkershut of een huurtent huren. Met keuze uit verschillende types kampeerplaatsen kunt u deze vakantie precies zo indelen als u dat zelf wilt. Zo weet u zeker dat uw Vakantie in Drenthe in 2020 een geslaagde vakantie zal zijn!

Boek een vakantie in Drenthe
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.