Vakantiepark Witterzomer
Tijdelijke woonruimte Assen

Tijdelijke woonruimte Assen

Tijdelijke woonruimte Assen

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte op een vakantiepark in Assen? Vakantiepark Witterzomer in Assen biedt enkele gemeubileerde vakantiehuizen en chalets aan die te huur zijn voor tijdelijke woonruimte. Het park is gelegen in een bosrijke omgeving de provincie Drenthe.

Tijdelijk huurcontract

Bij het huren van een een vakantiehuis of chalet ga je een tijdelijk huurcontract aan voor woonruimte met een duur van min. 3 maanden. Heb je interesse in een chalet of vakantiehuis als tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe? Kom dan gerust langs voor een bezichtiging.

2-6 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heb je deze keuze uit een bungalow voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kun je al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen.

Huren

Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een tijdelijke recreatiewoning, ontmoeten wij jou graag. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.