Tijdelijke woonruimte Assen

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte op een vakantiepark in Assen? Vakantiepark Witterzomer in Assen biedt enkele gemeubileerde vakantiehuizen en chalets aan die te huur zijn voor tijdelijke woonruimte. Het park is gelegen in een bosrijke omgeving de provincie Drenthe.

Tijdelijk huurcontract

Bij het huren van een een vakantiehuis of chalet gaat u een tijdelijk huurcontract aan voor woonruimte met een duur van min. 3 maanden. Heeft u interesse in een chalet of vakantiehuis als tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe? Kom dan gerust langs voor een bezichtiging.

2-6 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit een bungalow voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen.

Huren

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een tijdelijke recreatiewoning, ontmoeten wij u graag. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 
Neem contact met ons op!

Vakantiehuizen(15)