Speelparadijs Drenthe

In mei is het eindelijk zover: misschien wel het leukste speelparadijs van Drenthe opent dan zijn deuren. En dat betekent dat u zich op Vakantiepark Witterzomer nu gegarandeerd gaat vermaken! Want in het nieuwe speelparadijs is ontzettend veel leuks te doen!

Speelparadijs voor iedereen

Het leukste aan het speelparadijs in Drenthe is misschien wel dat iedereen zich kan vermaken. Want Vakantiepark Witterzomer is een echte familiecamping. Zo is de speeltuin opgedeeld in verschillende leeftijdzones:

  • 0-2 jaar: de jongste kinderen gaan op een veilige maar leuke ontdekkingstocht door het speelparadijs. Met drie kleine huisjes  ingericht als onder andere een winkel en receptie. Heel leerzaam dus.
  • 3-9 jaar: deze kids gaan uitdagingen aan en proberen zo hun grenzen te verleggen.
  • 10 tot 14 jaar: de oudere kinderen gaan stoere activiteiten ondernemen in het speelparadijs. Maar ze kunnen natuurlijk ook lekker chillen in een van de ruimtes.

Doordat het speelparadijs is opgedeeld in verschillende zones kan iedereen lekker zijn gang gaan. En het speelparadijs beschikt over verschillende speeltoestellen, waaronder:

  • 4 meter hoog speelnet
  • 7 meter hoge speeltoren
  • Rotspartij om heerlijk te klimmen en klauteren.

Er is dus voor iedereen wel iets cools te vinden.

 
Ontdek al onze faciliteiten
 
Indoor speeltuin
Indoor speeltuin

Indoor speeltuin

Het speelparadijs in Drenthe heeft 4 bowlingbanen

Om ook volwassenen een hele leuke tijd te kunnen bezorgen, zijn er 4 bowlingbanen aangelegd. In de kelder van het speelparadijs kan onderling gestreden worden om wie de meeste punten binnen “striked”. En de kinderen kunnen natuurlijk ook gewoon meedoen, dus u kunt er lekker met het hele gezin een balletje gooien.

Dé plek voor een leuk feestje

Het speelparadijs is ook een hele geschikte locatie voor feestjes. Of u nou een bedrijfsfeestje, kinderfeestje of een familiedag wilt vieren: het kan allemaal op Vakantiepark Witterzomer. Huur de groepsruimte af en geniet de hele dag van de speelmogelijkheden. En heeft u honger gekregen van al het spelen? Dan kunt u heerlijk eten in de horeca van speelparadijs Drenthe.

Indoor speeltuin Assen

Het speelparadijs Drenthe is gevestigd in Assen. Gelegen op Vakantiepark Witterzomer biedt deze indoor speeltuin aan iedereen in Assen en omgeving een ideaal uitstapje voor de druilerige dagen. Dus regent het en bent u op zoek naar een leuk dagje weg voor natte dagen? Kom dan naar de indoor speeltuin Assen!

Moet ik een gast zijn op het park?

Als het speelparadijs in mei wordt geopend moet u een gast zijn op Vakantiepark Witterzomer om toegang te krijgen. Maar niet getreurd, want vanaf september 2019 zal het speelparadijs ook geopend worden voor dagrecreanten. Dan kan dus iedereen genieten van de faciliteiten in het speelparadijs in Drenthe.

Boek nu uw vakantie en bezoek het Speelparadijs Drenthe

Als u nu uw vakantie boekt op Vakantiepark Witterzomer, dan verzekert u zichzelf van een hele leuke tijd in het speelparadijs en op de camping. Met verschillende kampeer- en verblijfsmogelijkheden kun u uw vakantie indelen zoals u het zelf wilt. Zo is er de mogelijkheid om een kampeerplaats te huren en uw eigen tent of caravan hier neer te zetten. Maar u kan ook een tent van de camping huren. Zoekt u naar wat meer luxe, dan kunt u op Vakantiepark Witterzomer verschillende huuraccommodaties huren, zoals:

Zo heeft u voor elke groep en gelegenheid een bijpassende huuraccommodatie. Kijk snel op de website naar de verschillende mogelijkheden om te genieten van speelparadijs Drenthe.

 
Boek een vakantie met speelparadijs