Vakantiepark Witterzomer
Seizoenplaats Drenthe

Seizoenplaats in Drenthe

  • Een seizoen lang kamperen in Drenthe
  • Op een vaste kampeerplek
  • Onbeperkt gebruik van de faciliteiten

Huur een seizoenplaats in Drenthe

Ben je op zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod aan seizoenplaatsen in Drenthe. Vakantiepark Witterzomer, een 5-sterren camping, is gelegen in een prachtige en groene omgeving in Drenthe. Wanneer je graag een seizoenplaats in Drenthe huurt kun je een heel seizoen lang kamperen op onze camping bij Assen, zo kunt je lekker vaak genieten van het heerlijke kampeergevoel. Of je nu in het voorseizoen, naseizoen of de hele zomer wilt verblijven, je kunt bij ons altijd vragen naar de mogelijkheden voor een seizoenplaats in Drenthe. Bekijk alvast de kampeerplaatsen gelegen op verschillende velden op ons grote natuurterrein. Welk seizoen huur jij een seizoenplaats in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer in Drenthe?

Sfeerimpressie van onze kampeervelden

Voordelen van een seizoenplaats

Wanneer je kiest voor een seizoenplaats in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer kunt je jouw kampeermiddel het gehele seizoen laten staan en deze weer aan het eind mee terug nemen. Dat scheelt je weer een hoop gesjouw met spullen en dankzij de vaste plek weten kinderen deze makkelijk te vinden. Het boeken van een seizoenplaats op een camping heeft nog een aantal aangename voordelen. Je bent altijd zeker van een plekje en kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op onze 5-sterren camping. Onze kampeerplaatsen beschikken over een 6 tot 10 ampère stroomvoorziening, een kabel-tv aansluiting en ook is een eigen wateraansluiting mogelijk. Uiteraard helpen wij je bij het boeken van het mooiste plekje. 

Wanneer je verblijft op een seizoenplaats in Drenthe heb je uitgebreid de tijd om alle prachtige plekjes in deze provincie te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld op uw gemak wandelen door het museumdorp Orvelte, diverse fietsroutes door de natuur volgen of zo vaak als je wilt naar Wildlands Adventure Zoo om jouw lievelingsdieren te bekijken. Uiteraard kunnen de kinderen ook uitrazen op het springkussen of in de gloednieuwe indoor speeltuin. Ook kun je zo vaak als je wilt een avondje bowlen met de hele familie, wie gooit de eerste strike? 

Contact

Ben je geïnteresseerd in een seizoenplaats in Drenthe op ons vakantiepark, of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. Je kunt ons bellen of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Benieuwd naar de prijzen van seizoensplaatsen? Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.