Vakantiepark Witterzomer
Seizoenplaats Assen

Seizoenplaats Assen

Seizoensplaats Assen

Bent u op zoek naar een seizoensplaats in Assen? Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in diverse seizoensplaatsen. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een prachtige, groene omgeving in Drenthe. Kom naar ons park en zoek een mooie plaats uit. De seizoenplaatsen zijn namelijk niet online boekbaar.

Voordelen seizoenplaats Assen

Het boeken van een seizoenplaats heeft een aantal aangename voordelen. U heeft een heel seizoen een kampeerplaats waar u tijdens de weekenden en vakantieperioden terecht  kunt. Zo kunt u genieten van de mooie weekenden in bijvoorbeeld juni en september wanneer het vaak mooi weer is. De tarieven van onze seizoenplaats Assen zijn zeer voordelig en altijd inclusief gebruik warm water voor douche en afwas.

Faciliteiten seizoenplaats Assen

Wanneer u een seizoenplaats boekt bij ons vakantiepark, mag u gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Denk bijvoorbeeld aan het springkussen of de midgetgolfbaan.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een seizoenplaats op ons vakantiepark? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0592- 393535 of kom gezellig langs. Onze receptie is 365 dagen per jaar geopend en de koffie staat klaar!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Kamperen