Vakantiepark Witterzomer
Over ons

Over ons

Over Vakantiepark Witterzomer

In hartje Drenthe, middenin het eeuwenoud bos- en akkergebied, ligt het prachtige Vakantiepark Witterzomer. Het vakantiepark is een levendig familiepark in vakantieperiodes en een rustig verblijf in voor- en naseizoen. Het park ligt centraal in Noord-Nederland en is goed bereikbaar. Een persoonlijke benadering door de familie Zingstra en de toegewijde medewerkers staat hoog in het vaandel. Vakantiepark Witterzomer zal er alles aan doen om u een heerlijke vakantiebeleving te geven. Of u nu kiest voor een kampeervakantie met het gezin, luxe hotelovernachting met uw partner, een weekendje weg met uw familie of een vakantie met vrienden in een van onze bungalows: Iedere gast voelt zich thuis op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe!

Springkussen
Zwembad
Kamperen

Mogelijkheden op ons vakantiepark

Het vakantiepark kenmerkt zich door de talrijke mogelijkheden. Daarnaast kunnen onze gasten volop genieten van onze unieke faciliteiten, zoals zwemvijver met zandstrand,  mega springkussen, uitgebreide horecavoorzieningen, verwarmd buitenbad met grote water glijbaan, verschillende sportvelden, een visvijver en nog veel meer. In vakantieperiodes bieden we een recreatieprogramma boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.

Omgeving van Vakantiepark Witterzomer in Drenthe

In de omgeving van Vakantiepark Witterzomer valt ook veel te ontdekken. De ligging van het Vakantiepark nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Ideaal voor een leuke fietstocht of wandeling. Steden als Groningen en Assen zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar. Een bezoek aan het Groninger Museum of het Drents Museum zal u misschien aanspreken. Eveneens in de nabijheid van het park vindt u attractieparken zoals Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dierenpark Emmen). Gun uzelf deze unieke belevenis! 

Kamperen

Wil je kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Bekijk de accommodaties

Vacatures

Gastvrij. Flexibel. Enthousiast. Herken je jezelf in deze woorden, solliciteer dan naar een leuke baan op Vakantiepark Witterzomer voor het komende seizoen.
Bekijk hier de vacatures