Vakantiepark Witterzomer
Witterzomer Facebook Foto Wedstrijd 2018

Witterzomer Facebook Foto Wedstrijd 2018

Witterzomer Facebook Foto Wedstrijd 2018

 

Inmiddels niet meer weg te denken: Met de zomervakantie voor de boeg is het weer hoog tijd om de jaarlijkse fotowedstrijd te houden!

Met dit jaar als thema: Onze vakantie op Witterzomer vieren wij zo….

Hoe geniet jij het beste van de vakantie op Witterzomer?  Gezellig voor de tent of ergens anders op het park? In het zwembad, bij de pony’s of misschien wel met het animatieteam?

Stuur de leukste, grappigste, mooiste of gekste vakantiefoto naar onze Facebook-pagina en wie weet win jij wel een gratis verblijf in een prachtig dakterraschalet!

De hoofdprijs

Wordt jij de uiteindelijke winnaar van de fotowedstrijd? Dan win jij een gratis verblijf in een dakterras chalet. Dé ultieme buitenbeleving met een groot dakterras en een overdekte veranda met lounge set en buitenkeuken. Binnen is het ook goed toeven, met voldoende ruimte voor 7 personen. Het chalet heeft 4 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en een badkamer met apart toilet. Deze chalets zijn huisdiervrij.

 

Hoe maak ik kans op deze mooie prijs?

Maak de leukste, mooiste of gekste foto die je kan verzinnen met als thema: Onze vakantie op Witterzomer vieren wij zo…

 en plaats deze op onze tijdlijn met als tag @Witterzomer  #Fotowedstrijd 2018.

Je mag zo veel foto’s insturen als je wilt maar let op: Het mogen GEEN collages of bewerkte foto’s zijn! Uiteraard willen wij in de foto iets herkenbaars van Witterzomer terug zien (het logo of een hele herkenbare plek op het park).

Meedoen kan vanaf 7 juli  tot maandag 3 september a.s.  Daarna zullen wij de top 5 kiezen. De definitieve winnaar zal uiteindelijk door het grote publiek gekozen worden door middel van de meeste likes.

UPDATE:

De winnaar is inmiddels bekend. Met maar liefst 269 likes heeft de volgende foto gewonnen:

 

Een prachtige zonsondergang vanaf het veld bij de recreatievijver.

De ingestuurde foto’s kunnen door Witterzomer voor promotionele doeleinden worden ingezet.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Het gewonnen weekend wordt in overleg tussen de winnaar en Witterzomer gepland in 2019, m.u.v. feestdagen, vakanties en evenementen. 

Facebook foto wedstijd | Witterzomer

 

Overige artikelen Witterzomer: