Vakantiepark Witterzomer

Bedenk een naam en win een weekend in ons Dakterras Chalet!

Bedenk een originele naam en win!

Zoals u waarschijnlijk wel weet, realiseren wij op dit moment een indoor speeltuin met bowling op ons park. Medio 2019 wordt deze faciliteit geopend maar nu nog zonder naam. U begrijpt het, wij hebben uw hulp nodig! Weet u een mooie naam voor deze indoor speeltuin en bowling die het gehele jaar geopend blijft? Doe dan mee met onze westrijd en win! 

Hoe werkt het?

Bedenk een naam en win een weekendverblijf in een Dakterras Chalet! Het Chalet is dé ultieme buitenbeleving, met een groot dakterras en een overdekte veranda met lounge set en buitenkeuken. Binnen is het ook goed toeven, met voldoende ruimte voor 7 personen. Het chalet heeft 4 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en een badkamer met apart toilet. Deze chalets zijn huisdiervrij.

Een leuke naam bedacht?

Plaats deze als bericht op onze Facebook tijdlijn met als tag @Witterzomer #naamspeeltuin. Mocht u de naam niet openbaar willen delen dan mag u deze ook sturen naar info@witterzomer.nl U mag zo veel namen insturen als u wilt! Uiteraard willen wij in de naam graag iets herkenbaars van Witterzomer teruglezen. Vergeet ook niet dat er in de kelder 4 bowlingbanen komen!

Een tip: bekijk onze faciliteiten! 

Wanneer?

Meedoen kan vanaf vrijdag 21 december  tot vrijdag 27 januari a.s. Een Witterzomer jury kiest aansluitend de mooiste naam! Is de winnende naam door meerdere personen ingezonden? Dan wordt de prijs toegekend aan degene die de naam als eerste heeft gestuurd.

We zien de namen graag tegemoet! Succes!

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Het gewonnen weekend wordt in overleg tussen de winnaar en Witterzomer gepland in 2019, m.u.v. feestdagen, vakanties en evenementen en is niet in te ruilen tegen contanten. 

 
Indoor speeltuin Assen Drenthe
bowlen Witterzomer Assen Drenthe