Vakantiepark Witterzomer
Midgetgolf Assen

Midgetgolf Assen

Midgetgolf Assen

Wilt u midgetgolfen in Assen? Een prachtige nieuwe baan voor midgetgolf Assen vindt u op vakantiepark Witterzomer. Deze compleet nieuwe baan geeft een andere dimensie aan midgetgolf. Tevens kunt u op vakantiepark Witterzomer overnachten in één van de vele accommodatiemogelijkheden.

Kinderfeestje

Bij vakantiepark Witterzomer is er een fantastische mogelijkheid om een kinderfeestje te geven. Wij organiseren het kinderfeestje, zodat u niks hoeft te regelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten kinderfeestjes, allemaal zijn het feestjes om NOOIT meer te vergeten.

Faciliteiten

Met de hele familie een dagje midgetgolfen? U kunt vanaf onze brasserie gemakkelijk midgetgolf Drenthe spelen. Wilt u meerdere dagen op Vakantiepark Witterzomer verblijven? We hebben veel accommodatiemogelijkheden!

Overnachten

Wilt u op een prachtig vakantiepark overnachten en daarnaast kunnen midgetgolfen? U heeft de volgende opties:

  • Kom met uw eigen tent, camper of caravan en boek een kampeerplaats
  • Ga iets luxer kamperen in een Safaritent, camphome of trekkershut
  • Overnacht in één van onze prachtige accommodaties

Voor iedereen is er iets wils in de prachtige omgeving van Witterzomer. Bij mooi weer kunt u natuurlijk zwemmen in de zwemvijver of in het zwembad.

Midgetgolf Assen boeken

Bent u geïnteresseerd in midgetgolfen bij ons? Neem contact met ons op via het contactformulier! Daarnaast kunt u ook overnachtingen boeken bij één van onze vele accommodaties.

Midgetgolf
Midgetgolf