1. Meivakantie vieren in Assen
  2. 4,5 sterren familiepark
  3. Accommodaties en kampeerplaatsen

Meivakantie 2019 in Drenthe

Wanneer u graag een accommodatie wilt huren in de meivakantie in Drenthe dan zit u goed bij vakantiepark Witterzomer. Vakantiepark Witterzomer is een prachtige vakantiebestemming gelegen in een groene en natuurrijke omgeving in hartje Drenthe. Bij Witterzomer is er een groot aanbod in verschillende soorten verhuuraccommodaties tijdens de meivakantie, maar u kunt ook kiezen voor een ultieme kampeervakantie in Drenthe! Ons vakantiepark biedt u verschillende types accommodaties aan, van een plaatsje “puur natuur” tussen de bomen of een centrale plek gelegen bij onze talloze faciliteiten. Ook zijn er accommodaties voor grote groepen op ons vakantiepark in Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is. Net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen.

Meivakantie voordeel: boek een accommodatie met 30% korting

Bepaal je eigen aankomst- en vertrekdatum

Wil je niet vastzitten aan vaste aankomst- en vertrekdata in de meivakantie? Boek dan een 4-persoons (luxe) chalet en bepaal zelf op welke dag je aankomt en vertrekt. 

Geldig op je verblijf tot 5 mei

Ontdek Vakantiepark Witterzomer in de meivakantie

Ons vakantiepark ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus! Toch hoeft u het vakantiepark niet te verlaten, want op ons grote terrein valt genoeg te beleven voor jong én oud! Vanaf de meivakantie is het buitenzwembad weer geopend, dus bij hoge temperaturen en een heerlijk zonnetje kunt u afkoelen in ons openluchtzwembad. Dit kan ook in onze zwemvijver met zandstrand, waar u kunt zonnebaden en de echte lente kunt ervaren. Bij wat minder weer bieden we een aantrekkelijk alternatief; namelijk onze gloednieuwe indoor speeltuin die vanaf mei 2019 open gaat. Komt u ook langs in de meivakantie?

Faciliteiten van Vakantiepark Witterzomer:

  • Buitenzwembad met waterglijbaan
  • Zwemvijver met zandstrand
  • Indoor speeltuin en bowling
  • Recreatieprogramma
  • Midget-putt-golf
  • Diverse sportvelden en speeltuinen
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Brasserie De Bosuil
Boek uw meivakantie in Drenthe

Mei-arrangementen: kom kamperen tegen voordelige vaste prijzen