Meivakantie Drenthe

Wanneer u graag een accommodatie wilt huren in de meivakantie in Drenthe dan zit u goed bij vakantiepark Witterzomer. VakantieparkWitterzomer is een prachtige vakantiebestemming gelegen in een groene, natuurrijke omgeving in hartje Drenthe. Bij Witterzomer is er een groot aanbod in verschillende soorten verhuuraccommodaties tijdens de meivakantie.

Accommodaties Meivakantie Drenthe

Ons vakantiepark biedt u verschillende type accommodaties aan, van een plaatsje “puur natuur” tussen de bomen of een centrale plek gelegen bij onze talloze faciliteiten. Ook zijn er accommodaties voor grote groepen op ons vakantiepark in Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen.

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Accommodaties

Op zoek naar een leuk plekje op een camping in Drenthe? Ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

De prachtige omgeving

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Boeken en contact

U kunt zeer snel en éénvoudig een accommodatie bij ons boeken. Binnen 3 stappen heeft u een vakantiehuisje gereserveerd voor tijdens de meivakantie. Voor vragen of het boeken van groepsaccommodaties kunt u contact met ons opnemen.

Boek een vakantie in Drenthe