Last minutes groepsaccommodaties

Op zoek naar een last minute groepsaccommodatie in Drenthe? Op vakantiepark Witterzomer vindt u last minutes voor verschillende groepsaccommodaties. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in het hart van Drenthe, in een prachtige omgeving nabij Assen.

Accommodaties

Op ons vakantiepark vindt u niet alleen maar groepsaccommodaties, er is een ruim aanbod in verschillende accommodaties. Een voorbeeld van onze accommodaties;

 
Bekijk onze last minutes
 
Groepsaccommodaties
Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

Kamperen

Er zijn ook verschillende kampeermogelijkheden op ons vakantiepark. U kunt overnachten in uw eigen tentje met eigen kampeerspullen, een huurtent huren of luxe kamperen in één van onze camphomes.

Last minute Drenthe

Onze last minute zijn maand- en seizoensgebonden. Houd de actuele last minutes in de gaten en boek uw last minute in Drenthe direct online.

Veel te organiseren

Het organiseren van een familie- of vriendenweekend of groepsverblijf brengt veel organisatie met zich mee. Welke accommodatie, welke activiteiten, met een hele groep eten, etc. We zijn altijd bereid mee te denken aan een onvergetelijk verblijf. Bel ons op 0592-393535 of stuur een mail naar info@witterzomer.nl. Witterzomer staat geen jeugdgroepen zonder volwassen begeleiding toe.

 
Bekijk de last minutes