Lastminutes Huurtenten en Camphomes

Op zoek Lastminutes huurtenten en camphomes in Drenthe? Op vakantiepark Witterzomer vindt u last minutes voor verschillende huurtenten en camphomes. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in het hart van Drenthe, in een prachtige omgeving nabij Assen.

Accommodaties

Op ons vakantiepark vindt u niet alleen maar huurtenten en camphomes, er is een ruim aanbod in verschillende accommodaties. Een voorbeeld van onze accommodaties;

Kamperen

Er zijn ook verschillende kampeermogelijkheden op ons vakantiepark. U kunt overnachten in uw eigen tentje met eigen kampeerspullen, een huurtent huren of luxe kamperen in één van onze camphomes.

Last minute Drenthe

Onze last minute zijn maand- en seizoensgebonden. Houd de actuele last minutes in de gaten en boek uw last minute in Drenthe direct online. In slechts 3 stappen heeft u uw accommodatie naar keuze gereserveerd.

Boek een last-minute in Drenthe
 

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!