Kinderfeestje Drenthe

Vakantiepark Witterzomer biedt u de fantastische mogelijkheid om een kinderfeestje in Drenthe te geven. Wij organiseren alles, zodat u niks hoeft te regelen en alleen maar hoeft te genieten van alle blije koppies. U kunt kiezen uit verschillende soorten thema’s, stuk voor stuk feestjes om nooit meer te vergeten.

Welke originele thema spreekt u het meest aan?

Avonturenpad (NIEUW!)

Tijdens de circa 3 km lange route word je meegenomen naar de oertijd. Leer, ervaar en speel mee met Bonk & Bikkeltje, de oerbewoners van Witterzomer. Ga op sporenjacht met Bonk of maak sieraden van o.a. botten, steentjes en veren met Bikkeltje. De twee nemen je mee op een avontuurlijk reis terug in de tijd!

Midget-Putt

Wie wordt de kampioen met midget-putt-golf?  Deze unieke vorm van midgetgolf combineert nieuwe hindernissen met grote putt-cirkels van kunstgras. Leuk voor jong en oud!

GPS Speurtocht

Aan de hand van een GPS gaan jullie op zoek naar verschillende punten waar vragen opgelost moeten worden. Pas als je alle punten gevonden hebt, kun je het raadsel ontcijferen.

Oergolf

Dit is nog eens wat anders dan Boerengolf! Gewapend met een kei aan een stok en een bal gaan jullie het terrein van Witterzomer op. Het einddoel zijn hier niet de welbekende holes. Het is juist de kunst om in zo min mogelijk slagen het natuurlijke obstakel te raken!

Roekoe Speurtocht

Dit is een hele speciale speurtocht waarbij je je speurneus vooral niet thuis moet laten liggen. Gewapend met een vergrootglas en meetlat gaan jullie deze leuke route lopen, die jullie door het Pelinckbos en langs de Baggelhuizerplas leidt.

Spetter-Spatter

Kom lekker spetteren en spatteren in ons openluchtzwembad. Houd je meer van het strand? Neem dan een heerlijke duik in onze recreatievijver!

Handboogschieten

Kinderen vermaken zich kostelijk met de handboog. Wie kan schiet het beste raak?

Bekijk alle themafeestjes
 

De kinderfeestjes zijn inclusief feestpakket

Alle kinderfeestjes in Drenthe zijn inclusief het feestpakket dat bestaat uit:

  • De gekozen activiteit;
  • Entree Witterzomer met toegang tot alle gratis faciliteiten;
  • Leuk aandenken voor alle kinderen;
  • Cadeautje voor de jarige;
  • Lekker eten: kindermenubox óf pannenkoeken versieren en ranja en een waterijsje

Overnachten met de kinderen

Wilt u op een prachtig vakantiepark overnachten en de kinderen een onvergetelijk kinderfeestje in Drenthe bezorgen? Dan heeft u de volgende opties:

  • Kom met uw eigen tent, camper of caravan en boek een kampeerplaats
  • Ga iets luxer kamperen in een huurtent, camphome of trekkershut
  • Overnacht in één van onze prachtige accommodaties

Vraag vrijblijvende informatie aan over uw kinderfeestje in Drenthe

Vraag meer informatie aan