Kinderfeestje Assen

Kinderfeestje Assen

Bij vakantiepark Witterzomer is er een fantastische mogelijkheid om een kinderfeestje te geven. Wij organiseren het kinderfeestje, zodat u niks hoeft te regelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten kinderfeestjes, allemaal zijn het feestjes om NOOIT meer te vergeten.

 
Contactformulier

Kinderfeestjes

Naast de gekozen activiteit kunnen de kinderen eindeloos spelen in de speeltuinen en op het speelstrand. Wij organiseren de volgende kinderfeestjes:

Avonturenpad (NIEUW!)

Op de ca. 3 km lange route word je meegenomen naar de oertijd en leer, ervaar en speel je net als Bonk & Bikkeltje, de oerbewoners van Witterzomer. Al klimmend en klauterend op berenjacht, eten bereiden en voor beesten zorgen, je komt het allemaal tegen!

Midget-Putt

Wie wordt de kampioen met midget-putt-golf?  Deze unieke vorm van midgetgolf combineert nieuwe hindernissen met grote putt-cirkels van kunstgras. Leuk voor jong en oud!

GPS Speurtocht

Aan de hand van een GPS gaan jullie op zoek naar verschillende punten waar vragen opgelost moeten worden. Pas als je alle punten gevonden hebt, kun je het raadsel ontcijferen.

Oergolf

Dit is nog eens wat anders dan Boerengolf! Gewapend met een kei aan een stok en een bal gaan jullie het terrein van Witterzomer op. De bal moet niet in de welbekende holes, maar je moet er voor zorgen dat je in zo min mogelijk slagen een natuurlijk obstakel raakt.

Roekoe Speurtocht

Een hele speciale speurtocht waarbij je je speurneus niet thuis moet laten liggen. Gewapend met een vergrootglas en meetlat gaan jullie deze leuke route lopen, die jullie door het Pelinckbos en langs de Baggelhuizerplas leidt.

Spetter-Spatter

Kom lekker spetteren en spatteren in ons openlucht zwembad. Of houd je meer van het strand? Neem dan een duik in onze recreatievijver!

Handboogschieten

Kinderen zullen zich vermaken met de handboog, wie kan dit het beste?

 
Bekijk alle feestjes

Feestpakket

Alle kinderfeestjes zijn inclusief het feestpakket:

  • De gekozen activiteit;
  • Entree Witterzomer;
  • Leuk aandenken voor alle kinderen;
  • Cadeautje voor de jarige;
  • Lekker eten: kindermenubox óf pannenkoeken versieren en ranja en een waterijsje
 
Vraag informatie aan!

Faciliteiten

Met de vele faciliteiten op ons Vakantiepark kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en ravotten. Bekijk hier al onze faciliteiten.

Overnachten met kinderen

Wilt u op een prachtig vakantiepark overnachten en de kinderen een geweldig feestje bezorgen? U heeft de volgende opties:

  • Kom met uw eigen tent, camper of caravan en boek een kampeerplaats
  • Ga iets luxer kamperen in een huurtent, camphome of trekkershut
  • Overnacht in één van onze prachtige accommodaties

Voor iedereen is er iets wils in de prachtige omgeving van Witterzomer. Bij mooi weer kunt u natuurlijk zwemmen in de zwemvijver of in het zwembad.