Kant-en-klare tent huren Drenthe

Vakantiepark Witterzomer is gelegen in Assen, een bosrijke omgeving in hartje Drenthe. Het park is een prachtig familiepark, waar gezinnen met kinderen een prachtige tijd zullen hebben. Op vakantie met kinderen is het ideaal om niet teveel gesleep met stokken en spullen te hebben. Wij hebben de oplossing, bij ons kunt een kant en klare tent huren. Bij ons vindt u een ruim aanbod in kant-en-klare tenten.

Kant-en-klare tent boeken

Wanneer u op zoek bent naar een kant-en-klare tent om te huren in Drenthe hoeft u niet verder te zoeken. Onze kant-en-klare tenten zijn geschikt voor iedereen en zijn ideaal wanneer u geen zin hebt in het meeslepen en het opzetten van een tent. Onze kant-en-klare tenten zijn geschikt voor 4-6 personen en beschikken over:

  • 3 slaapcabines
  • Volledig ingerichte keuken
  • Kachel
  • Terras meubilair
Bekijk onze huurtenten
 
Tent huren Drenthe
Kant en klare tent huren in Drenthe
Tent huren in Drenthe
Kant en klare tent huren Drenthe

Faciliteiten

Een kant-en-klare tent huren in Drenthe betekent een vakantie met veel natuur, buitensportmogelijkheden en een kindvriendelijke camping. Bij ons vindt u faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden! Zo is er een verwarmd zwembad, een speciaal peuterbad, midget-putt-golfbaaneen visvijvervoetbalvelden, een springkussen en nog veel meer faciliteiten. Tevens zijn er verschillende restaurantjes waar u kunt dineren en is er een supermarkt in de buurt.

Recensies 
Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe!

Huurtent op het Kooisveld. Prima centrale ligging. Schoon. Kindvriendelijk.

– Familie Janssen

Voordelen kant en klare tent huren in drenthe

Een groot voordeel aan het huren van een kant-en-klare tent is natuurlijk dat u geen eigen kampeerspullen mee hoeft te nemen. Benodigdheden als een tent, luchtbedden en bestek kunnen allemaal thuis worden gelaten en voor vergeten haringen hoeft u niet meer op-en-neer naar huis. Bent u nieuwsgierig geworden naar een kant-en-klare tent huren in Drenthe? Boek uw kant-en-klare tent direct online.

Huur deze tent in Drenthe