Kampeerplaats Assen

Zoekt u een kampeerplaats in Assen? Vakantiepark Witterzomer is gelegen in de Drentse hoofdstad en heeft een groot aantal kampeerplaatsen. Wanneer u een kampeerplaats in Assen zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Het park is centraal gelegen, nabij het centrum, maar ook dichtbij een oud natuurgebied.

Kamperen in Drenthe betekent genieten. Bij ons heeft u ruim keus uit verschillende kampeerplaatsen. Of u nu met een tent, camper, vouwwagen of caravan komt; liefhebbers van kamperen waarderen onze kampeerplaatsen gegarandeerd!

Ruime kampeerplaatsen

Met afmetingen van 80 tot meer dan 120 m² zijn onze kampeerplaatsen bijzonder royaal. Dankzij onze uitgebreide faciliteiten zal het u aan niets ontbreken. De kampeerplaatsen liggen verspreid over diverse velden.

Wij bieden onze kampeerder graag keuzevrijheid. Zo bepaalt u zelf hoe luxe uw verblijf zal zijn door te kiezen voor een plaatsje puur natuur, basic, comfort of voor privé sanitairplaats.

  • Keuze in verschillende typen kampeerplaatsen
  • Veel privacy of juist de gezelligheid van een rond veld
  • Dichtbij sanitaire voorzieningen (warm water gratis)
  • Gras als ondergrond
  • Watertappunt nabij
  • Auto op de kampeerplaats
  • Goed weer garantie

Komt u bij ons kamperen, dan kunt u zelf kiezen op wat voor kampeerplaats Assen u overnacht. Dit kan een gewone standaardplaats zijn, maar ook een luxere comfortplaats of zelfs een kampeerplek met eigen sanitair! Er is dus een groot aanbod in diverse kampeerplaatsen.

 
 
 

Omgeving Assen

Kamperen Assen vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Assen in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Op zoek naar een accommodatie?

Naast kampeerplaatsen, vindt u bij ons ook andere accommodaties in Assen. Zo hebben we bijvoorbeeld BungalowsChalets en Trekkershutten. Voor elk budget is er keuze! Komt u overnachten in één van onze accommodaties? Dan kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Witterzomer kampeerplaats Assen

Lijkt het u leuk om te overnachten op een kampeerplaats in Assen op Witterzomer? Bekijk het aanbod in kampeerplekken of boek uw accommodatie zeer eenvoudig online!