Hotelovernachting Drenthe

Een hotelovernachting in Drenthe? Dat kan op vakantiepark Witterzomer, een prachtige vakantiepark in Drenthe. Witterzomer is gelegen nabij de Drentse hoofdstad Assen en is daardoor perfect voor een hotelovernachting.

Er zijn diverse hotelkamers waar u uit kunt kiezen en u kunt tevens gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark

De hotelkamers zijn voorzien van alle gemakken die u wilt hebben wanneer u in een hotelkamer overnacht. Het heeft een prachtige ligging in een natuurrijke gebied. Hierdoor kunt u heerlijk wandelen én fietsen.

Daarnaast zijn de hotelkamers uiteraard voorzien van een heerlijk boxspringbed en een zeer ruime badkamer die voorzien is van douche en toilet.

 
 

Hotelovernachting in Drenthe

Een hotelovernachting in Drenthe is ideaal op vakantiepark Witterzomer. U kunt gebruiken maken van diverse faciliteiten van het vakantiepark. En de hoofdstad Assen is slechts 2 kilometer van het park verwijderd.

Een hotelovernachting in Drenthe is heerlijk op vakantiepark Witterzomer. We konden lopend naar Assen! – Mevr. Pel. 

Standaard en luxe hotelkamer

U kunt er zelf voor kiezen of u overnacht in een standaard of juist luxe hotelkamer. De luxe heeft als oordeel dat er een extra keuken inzit (met koelkast en kookgerei), en de kamer is ruimer.

Bent u enthousiast geworden over een hotelovernachting Drenthe op ons park? U kunt direct een hotelkamer boeken!