Horeca EvenTT Assen

Op 11, 12 en 13 februari 2019 wordt het Horeca EvenTT Assen gehouden in de TT hal! Wilt u als standhouder vlakbij overnachten?? Boek dan snel uw campingplaats, vakantiehuis of hotelkamer vlakbij de TT hal waar het Horeca EvenTT Assen wordt gehouden.

Vakantiepark Witterzomer biedt verschillende kampeerplaatsen vlakbij de evenementenhal waar Horeca EvenTT  Assen georganiseerd wordt.  Zo zijn er Plusplaatsen om te kamperen met een verwarmd toiletgebouw. Voor iets meer luxe en een bijzondere overnachting tijdens de Horeca EvenTT Assen boekt u een Vakantiehuis of hotelkamer.

Ook zijn er Vakantiehuizen op ons park vlakbij het terrein waar de Horeca EvenTT  Assen gehouden wordt voor 4, 6 of 8 personen of zelfs Familiehuizen voor 20 personen.

Wat u ook zoekt voor een verblijf tijdens de Horeca EvenTT Assen, bij Vakantiepark Witterzomer bent u aan het juiste adres!

 
 
 

Faciliteiten Witterzomer

Bij ons vindt u een groot aanbod in vermakende faciliteiten:

Prijzen en arrangementen

Wij bieden verschillende speciale seizoensgebonden arrangementen. Voor onze prijzen en last minutes verwijzen wij u naar onze zoek & boek of kijk snel naar de last minutes!

Recensies bungalow huren drenthe

We hadden een vakantiehuis voor 8 personen gehuurd erg ruim prima om een week te vertoeven. We hebben het er erg naar onze zin gehad!

– Familie Schneider

Bent u benieuwd naar alle beoordelingen? Kijk snel wat onze gasten hebben geschreven!

Omgeving

Wanneer u na deelname aan het Horeca EvenTT Assen nog tijd heeft om wat te ondernemen zijn er verschillende mogelijkheden. Tijdens de wintermaanden kunt u met korting zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever, heerlijk shoppen in Assen of Groningen of een van de veelal kleinschalige musea bezoeken. Ook zijn er zijn prachtige wandel en fiets routes uitgezet.