Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe

Bent u op zoek naar de gezelligste camping voor Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft alles wat u van een camping mag verwachten. Camping Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om vanaf de camping het mooie Drenthe te verkennen. Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe wordt vaak met het gezin genieten van de eerste echte vakantie van het jaar, lange weekenden met zijn allen weg of zelfs met de hele familie. Op ons Vakantiepark kunt u kamperen op veldjes die hier uitermate geschikt voor zijn!

 
 

Accommodaties tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe

Bij ons vindt u een ruim aanbod in verschillende accommodaties voor zowel groepen, families als vrienden dan wel stellen. Hieronder vindt u een greep uit ons zeer uitgebreide aanbod in accommodaties van 2 tot 20 personen:

Voor grote groepen zijn er ook speciale groepsaccommodaties beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden of boek online.

 

Over ons

  • De gezelligste camping voor Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe
  • Veel activiteiten voor kinderen tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe
  • Mooie omgeving van camping
  • met verwarmd buitenbad en waterglijbaan
  • Camping drenthe verschillende plaatsen.

Bent u enthousiast geworden om Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe te vieren? Boek hier een kampeerplaats of neem contact met ons op bij vragen of het boeken van groepsaccommodaties. Nog liever zien wij u op onze receptie om zelf een plekje uit te zoeken.

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.