Hemelvaart Drenthe

Op zoek naar de gezelligste camping Hemelvaart Drenthe? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft alles wat u van een camping mag verwachten en heeft een ruim aanbod in verschillende accommodaties beschikbaar. Camping Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om vanaf de camping de omgeving te verkennen.

Royale kampeerplaatsen

Ons vakantiepark heeft tijdens Hemelvaart verschillende plaatsen te bieden; van plaatsje “puur natuur” zonder stroom of een luxe kampeerplaats met privé sanitair. Ook zijn er Comfortplaatsen op onze camping, wanneer u nét even wat extra’s wilt tijdens het kamperen.

Accommodaties huren bij Witterzomer

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit een bungalow voor 4, 6 of 8 personen. Bungalows met eigen tuin met meubilair en terras op het zuiden voor de mooie dagen zodat u lekker met een boek kunt bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of tijdens vakantieperiode doldwaze avonturen beleven met ons recreatieteam.

Op ons vakantiepark zijn ook huizen voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten van uw accommodatie. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Over Witterzomer:

Bezoek ons vakantiepark tijdens Hemelvaart en u zult gegarandeerd een prachtige vakantie hebben. Boek hier gelijk een accommodatie of neem contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in een groepsaccommodatie.