Hand Hobby Creadagen Assen

Op 24, 25 en 26 februari worden de hand hobby creadagen Assen gehouden! Willen u en uw gezin uitgerust deelnemen aan dit evenement?? Boek dan snel uw campingplaats, vakantiehuis of hotelkamer vlakbij het evenement Hand Hobby Creadagen Assen. Vakantiepark Witterzomer biedt verschillende kampeerplaatsen vlakbij de evenementenhal waar Hand Hobby Creadagen Assen georganiseerd wordt.  Zo zijn er Plusplaatsen om te kamperen met een verwarmd toiletgebouw. Voor iets meer luxe en een bijzondere overnachting tijdens de Hand Hobby Creadagen Assen. Assen boekt u een Vakantiehuis of hotelkamer.

Ook zijn er Vakantiehuizen op ons park vlakbij de het terrein waar de Hand Hobby Creadagen Assen. Assen gehouden wordt voor 4, 6 of 8 personen of zelfs Familiehuizen voor 20 personen. Wat u ook zoekt voor een verblijf tijdens de Hand Hobby Creadagen Assen, bij Vakantiepark Witterzomer bent u aan het juiste adres!

 
 
 

Faciliteiten

Bij ons vindt u een groot aanbod in vermakende faciliteiten:

Prijzen en arrangementen

Wij bieden verschillende speciale seizoensgebonden arrangementen. Voor onze prijzen en last minutes verwijzen wij u naar onze zoek & boek of kijk snel naar de lastminutes!

Recensies bungalow huren drenthe

We hadden een vakantiehuis voor 8 personen gehuurd erg ruim prima om een week te vertoeven. We hebben het er erg naar onze zin gehad!

– Familie Schneider

Bent u benieuwd naar alle beoordelingen? Kijk snel wat onze gasten hebben geschreven!

Omgeving

Wanneer u na deelname aan de Hand Hobby Creadagen Assen nog tijd heeft om wat te ondernemen zijn er verschillende mogelijkheden. Tijdens de wintermaanden kunt u met korting zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever, heerlijk shoppen in Assen of Groningen of een van de veelal kleinschalige musea bezoeken. Er zijn prachtige wandel en fiets routes uitgezet.