Groepshuis Assen

Bent u zoek naar een groepshuis in Assen? Op vakantiepark Witterzomer vindt u accommodaties geschikt tot 20 personen! Het vakantiepark ligt in het hart van Drenthe is omgeen door prachtige natuur, maar ligt ook dicht bij de hoofdstad Assen.

Prachtige groepshuizen

De groepshuizen in Assenhebben een eigen tuin met meubilair waar u zich met de hele groep kunt vermaken. U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste groepshuizen in Drenthe. Ontdek het aanbod aan groepshuizen in Assenop ons vakantiepark en geniet van de omgeving en de uitstekende faciliteiten.

Boek een groepshuis bij Assen
 

Het Familiehuis

Op Vakantiepark Witterzomer vindt u ideale groepshuizen in Assenvoor groepen tot 20 personen. Kom bijvoorbeeld overnachten in het riante Familiehuis van ons vakantiepark Drenthe. Hier vindt u:

  • groot woonoppervlakte
  • 3 moderne badkamers
  • 7 slaapkamers met wastafel
  • 2 zeer compleet uitgeruste woonkeukens

Faciliteiten

Het huren van de groepshuizen in Assen geven u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. Op het vakantiepark vindt u tennisbanen en diverse speeltuinen!

Na activiteiten als midgetgolfen en fietstochten kunt u ook een accommodatie huren om te overnachten met de hele groep. Geniet op mooie dagen van de zwemvijver met zandstrand of het openluchtzwembad. Kom u overnachten in één van de groepshuizen op Witterzomer? Boek direct uw verblijf!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.