Groepshotel

Een Groepshotel boeken bij vakantiepark Witterzomer is ideaal wanneer u gezellig met z’n allen op vakantie wilt, maar toch beschikking wilt hebben over een eigen kamer en douche. Vakantiepark Witterzomer heeft een prachtig Groepshotel, gelegen in de fantastisch groene provincie van Drenthe.

Hotelkamers

Het Groepshotel (maximaal 26 personen) heeft 13 twee-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van 2 losse bedden, een badkamer en een veranda op het zuiden. Tevens hebben 11 kamers een kitchenette. U kunt het Groepshotel al boeken vanaf 6 kamers! Uiteraard kunt u ook andere combinaties maken met één of meerdere van onze andere 4- tot 20-persoons accommodaties. Bijvoorbeeld de unieke 7-persoons Dakterras chalets, welke op 100 meter van het Groepschalet staan. Helaas is het niet mogelijk om een kinderbedje te plaatsen in onze hotelkamers zonder het looppad te blokkeren.

 
 
 

Groepschalet

Gezamenlijk eten of samen binnen spelletjes doen bij slecht weer, een gezamenlijke ruimte is onmisbaar! Direct naast de hotelkamers staat het Groepschalet, een gezellige locatie met eigen keuken en sanitair. Tijdens uw verblijf in het groepshotel kunt u gebruik maken van het chalet.

Activiteiten

Midget-putt, handboogschieten, tennissen; op Witterzomer zijn voldoende mogelijkheden voor groepsactiviteiten. En na inspanning volgt ontspanning, we verzorgen graag een BBQ of buffet.

Beschikbaarheid en prijzen

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.