Groepsaccommodatie Assen

Bent u zoek naar een groepsaccommodatie in Assen? Op vakantiepark Witterzomer vindt u accommodaties geschikt tot 20 personen! Het vakantiepark ligt in hartje Drenthe is omgeven door prachtige natuur, maar ligt ook dicht bij de hoofdstad Assen.

De groepsaccommodaties in Assen hebben een eigen tuin met meubilairwaar u zich met de hele groep kunt vermaken. U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste groepsaccommodaties in Drenthe. Ontdek het aanbod aan groepsaccommodaties in Assen op ons vakantiepark en geniet van de omgeving en de uitstekende faciliteiten.

Het Familiehuis

Op Vakantiepark Witterzomer vindt u ideale groepsaccommodaties in Assen voor groepen tot 20 personen. Kom bijvoorbeeld overnachten in het riante Familiehuis. Hier vindt u:

  • groot woonoppervlakte
  • 3 moderne badkamers
  • 7 slaapkamers met wastafel
  • 2 zeer compleet uitgeruste woonkeukens
 

Faciliteiten

Het huren van de groepsaccommodaties in Assen geven u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. Op het vakantiepark vindt u tennisbanen en diverse speeltuinen!

Na activiteiten als midgetgolfen en fietstochten kunt u ook een accommodatie huren om te overnachten met de hele groep. Kom u overnachten in één van de groepshuizen op Witterzomer? Boek direct uw verblijf!

Veel te organiseren

Het organiseren van een familie- of vriendenweekend of groepsverblijf brengt veel organiatie met zich mee. Welke accommodatie, welke activiteiten, met een hele groep eten, etc. We zijn altijd bereid mee te denken aan een onvergetelijk verblijf. Bel ons op 0592-393535 of stuur een mail naar info@witterzomer.nl

Witterzomer staat geen jeugdgroepen zonder volwassen begeleiding toe.

 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.