Vakantiepark Witterzomer
Groepsaccommodatie Witterzomer

Groepsaccommodaties | Vakantiepark Witterzomer

Groepsaccommodaties

Op ons groene park staan verschillende groepsaccommodaties, deze zijn geschikt voor diverse groepen. Op Vakantiepark Witterzomer heeft u dankzij de vele faciliteiten keuze genoeg voor een geslaagd groepsuitje. In ons veelzijdige vakantiepark viert u een heerlijke en betaalbare groepsvakantie. Onze 20-persoons Familiehuizen is een ideale groepsaccommodatie, maar u kunt uiteraard ook meerdere vakantiehuizen of chalets huren als groep.

Groepsactiviteiten

Met een 80 ha. grote “achtertuin” is er voldoende te beleven voor de groep! Witterzomer biedt diverse groepsactiviteiten aan, zoals bijvoorbeeld Oergolf, Sterrenslag en de GPS Game! Uiteraard kunnen jullie tijdens het verblijf ook gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Ook de directe omgeving en de provincie Drenthe heeft voldoende te bieden! Trek gekregen na al deze inspanningen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om samen te eten!

Veel te organiseren

Het organiseren van een familie- of vriendenweekend of groepsverblijf brengt veel organiatie met zich mee. Welke accommodatie, welke activiteiten, met een hele groep eten, etc. We zijn altijd bereid mee te denken aan een onvergetelijk verblijf. Bel ons op 0592-393535 of stuur een mail naar groepen@witterzomer.nl

Witterzomer staat geen jeugdgroepen zonder volwassen begeleiding toe. Groepsaccommodatie boeken? Reserveer nu een groepsaccommodatie bij Vakantiepark Witterzomer!

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.