Gezinscamping Assen

Vakantiepark Witterzomer is dé gezinscamping van Assen! Witterzomer heeft alles wat u van een gezinscamping Assen mag verwachten. Gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving is dit vakantiepark ideaal voor wandelen en fietsen. Maar het is ook dicht bij de hoofdstad Assen gelegen en daardoor geschikt voor leuke, kindvriendelijke activiteiten.

Kamperen op gezinscamping Assen

Onze gezinscamping een groot aanbod in kampeerplaatsen, bijvoorbeeld een kampeerplekje zonder stoom (net wildkamperen!), of juist een iets luxere kampeerplaats met eigen sanitair. Daarnaast bieden we nog een aantal andere kampeerplekken aan. De meeste velden zijn voorzien van een speeltuintje zodat u vanaf u plaats de kinderen kunt zien spelen. Op gezinscamping Witterzomer vindt u veel verschillende kampeerplaatsen. Wilt u lekker ‘puur natuur’ kamperen, zonder stroom? Of wilt u liever een luxe plek met uw eigen prive sanitair? Het is allemaal mogelijk!

 
 
 
 

Faciliteiten

Een greep uit de faciliteiten die u bij ons op vakantiepark Witterzomer vindt

 

Witterzomer

Een heerlijke vakantie met het hele gezin kan uitstekend op Witterzomer! In de omgeving kunt u ook veel verschillende uitstapjes doen. Dichtbij het vakantiepark vindt u bijvoorbeeld dierenpark Emmen en het TT-circuit.

Boek uw gezinscamping in Assen zeer eenvoudig in slechts 3 stappen.

 

Kinderanimatie op Witterzomer in Assen