Gemeubileerde tijdelijke woonruimte Drenthe

Wanneer u gaat verhuizen of bijvoorbeeld verbouwen kan het handig zijn om een tijdelijke woonruimte te huren. Bent u nog op zoek naar een gemeubileerde tijdelijke woonruimte in Drenthe? Dan bent u bij vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres!

Gemeubileerde bungalows

Op vakantiepark Witterzomer heeft u de keuze uit verschillende accommodaties om tijdelijk te huren. Er zijn gemeubileerde bungalows voorzien van verschillende faciliteiten zodat u niks tekort komt. Met plek voor 4, 6 of 8 personen is er ruimte genoeg! Bent u benieuwd naar de verschillende accommodaties? Bekijk deze dan hieronder.

Huurcontract

Wanneer u tijdelijk komt huren op het vakantiepark sluit u een huurcontract af. Dit huurcontract is voor een periode van min. 3 maanden. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 
 
 

Prachtig Drenthe

Niet alleen vanwege de gemeubileerde bungalows is vakantiepark Witterzomer zeer geschikt voor het huren van een tijdelijke woning, ook de prachtige omgeving zal uw verblijf erg aangenaam maken. Zo zijn er verschillende gezellige dorpen in de buurt, kunt u genieten van de prachtige natuur en zijn er veel opties voor een leuk dagje uit.

We maken graag kennis!

Wilt u graag een gemeubileerde tijdelijke woonruimte huren in Drenthe? U bent van harte welkom op vakantiepark Witterzomer. Maak een afspraak voor een kennismaking en een rondleiding over het park, we ontmoeten u graag!