Vakantiepark Witterzomer
Tijdelijke woonruimte Drenthe

Gemeubileerde tijdelijke woonruimte Drenthe | Witterzomer Drenthe

Gemeubileerde tijdelijke woonruimte Drenthe

Wanneer je gaat verhuizen of bijvoorbeeld verbouwen kan het handig zijn om een tijdelijke woonruimte te huren. Ben je nog op zoek naar een gemeubileerde tijdelijke woonruimte in Drenthe? Dan ben je bij vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres!

Gemeubileerde bungalows

Op vakantiepark Witterzomer heb je de keuze uit verschillende accommodaties om tijdelijk te huren. Er zijn gemeubileerde bungalows voorzien van verschillende faciliteiten zodat je niks tekort komt. Met plek voor 4, 6 of 8 personen is er ruimte genoeg! Ben je benieuwd naar de verschillende accommodaties? Bekijk deze dan hieronder.

Huurcontract

Wanneer je tijdelijk komt huren op het vakantiepark sluit u een huurcontract af. Dit huurcontract is voor een periode van min. 3 maanden. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Prachtig Drenthe

Niet alleen vanwege de gemeubileerde bungalows is vakantiepark Witterzomer zeer geschikt voor het huren van een tijdelijke woning, ook de prachtige omgeving zal jouw verblijf erg aangenaam maken. Zo zijn er verschillende gezellige dorpen in de buurt, kun je genieten van de prachtige natuur en zijn er veel opties voor een leuk dagje uit.

We maken graag kennis!

Wil je graag een gemeubileerde tijdelijke woonruimte huren in Drenthe? Je bent van harte welkom op vakantiepark Witterzomer. Maak een afspraak voor een kennismaking en een rondleiding over het park, we ontmoeten je graag!