Vakantiepark Witterzomer
Familieuitje Witterzomer

Familieuitje Drenthe - Witterzomer Drenthe

Familieuitje in Drenthe

Volop speelplezier met vele speeltuinen en sportvelden, een uitdagend speelstrand én de mogelijkheid tot groepsactiviteiten. Dat maakt Witterzomer tot een ideale locatie voor een familieuitje of kinderfeestje! Jong of oud, actief of recreatief, voor iedere groep wordt een passend arrangement geboden.

Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de actievelingen kunnen diverse groepsactiviteiten georganiseerd worden en de kinderen zullen zich heerlijk uitleven in de vele speeltuinen. Voor een familie is Witterzomer een geweldige bestemming als familieuitje drenthe.

Kinderfeestje

Supergave feestjes met uren speelplezier op het park, lekker eten en een activiteit naar keuze! O.a:
• Handboog schieten
• Midget-Putt
• GPS Tocht

Voor een geslaagd kinderfeestje zit u goed bij de Witterzomer

Midget-Putt

Midgetgolf in een nieuw jasje met grote kunstgras putt-cirkels en nieuwe hindernissen. Uniek in Nederland en leuk voor jong en oud! 

Groepschalet

Dé ideale locatie voor een familiedag en familieuitje Drenthe! Een gezellige binnenruimte met bar, uitgebreide keuken én een overdekt terras. Centraal gelegen op het park, de kinderen zullen zich geen moment vervelen met een sportveld en speeltuin voor de deur. Het groepschalet is te huur per dag of dagdeel en op basis van zelfverzorging of catering.

Vrijblijvende informatie aanvraag familieuitje Drenthe

Neem contact met ons op voor meer informatie of een reservering!

 

Witterzomer terras
Midgetgolf Witterzomer
Chalet Witterzomer