Familiecamping Assen

Op zoek naar de leukste familiecamping Assen? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft alles wat u van een familiecamping verwacht. Onze familiecamping in Assen is de ideale uitvalsbasis om vanaf de familiecamping de mooie provincie Drenthe te verkennen. Tevens heeft vakantiepark Witterzomer veel faciliteiten.

Onze familiecamping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen ‘prive sanitair‘. Ook zijn er comfortplaatsen op onze familiecamping Assen. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen.

Accommodaties

Wilt u liever iets huren? Dit kan ook bij ons, we hebben verschillende accommodaties, zoals bungalowschalets en groepsaccommodaties. Er is volop keuze! Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en daarnaast maakt kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze familiecamping in Assen.

 
 
 

De prachtige omgeving

Onze familiecamping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze familiecamping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze familiecamping ligt middenin Assen in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Over familiecamping Witterzomer:

Overtuigd om eens te gaan kamperen in Assen? Kijk hieronder de mogelijkheden om te gaan kamperen en boek uw vakantie direct online!

 
 

Faciliteiten

Voor jong en oud op familiecamping Witterzomer in Assen is veel te beleven.
 

Omgeving

Ontdek de prachtige Drentse natuur met heide, zandvelden en bossen.
 

Familiecamping in Assen