Camping Drenthe | Witterzomer.de
  Vacature: Operationeel manager

Vacature: Operationeel manager

Operationeel Manager – Fulltime

Je zoekt afwisseling in je werk, zoek dan niet verder! In de functie van Operationeel Manager is geen dag hetzelfde en combineer je bureauwerk met werken op de vloer, binnen met buiten en strategie met uitvoering. Wij zijn op zoek naar een Operationeel manager, die graag onze gasten en collega’s blij maakt en samen met ons verder wil bouwen aan dit mooie familiebedrijf.

Wat doe je? 

Jouw inzet, aanwezigheid en inbreng zorgt voor een goed functionerende organisatie, waar gasten graag komen en collega’s graag werken. Je houdt je bezig met operationele processen voor en achter de schermen van de afdelingen Receptie, Huishoudelijke Dienst, Horeca, Skik, Recreatie, Supermarkt en Zwembad. Je werkt mee en geeft leiding aan de teamleiders en/of direct leiding aan de medewerkers van de betreffende afdelingen, waarvan enkele (sterk) seizoensgericht zijn. Het aantal collega’s binnen deze afdelingen alsmede de samenstelling ervan hangt sterk af van het seizoen, variërend tussen de 10 en 30 medewerkers. Daar waar sprake is van externe partijen draag jij zorg voor de juiste aansturing en coördinatie. Het gehele jaar wissel je jouw werkzaamheden tussen het bureau en de werkvloer. Je bent op de hoogte van werkprocessen om te allen tijde in te kunnen springen, bij te kunnen sturen en te verbeteren. Je bent tevens diegene met de welbekende helikopterview, waarmee je zorgt dat het geheel op en top functioneert, en vervult de rol van dutymanager. Je treedt op als sparringspartner van de directie, denkt mee in strategische processen, implementeert en ziet toe op het afgesproken beleid binnen de organisatie.

Wie ben jij? 

Je bent iemand die graag initiatief neemt, werkt en denkt in oplossingen en hebt het in je om anderen mee te kunnen krijgen. Je ‘ziet het werk liggen’ en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je switcht moeiteloos van de werkvloer naar kantoor (en terug!). De afwisseling in werkzaamheden en daarbij behorende flexibiliteit geven jouw energie. Je heb het inzicht om daar te zijn waar je op dat moment het meest nodig bent, voor zowel gast als collega.  Werken in weekenden, avonduren, feestdagen en vakanties, als mede bereikbaarheidsdiensten, zijn voor jou geen probleem. Het spreekt voor zich dat je er bent wanneer het gebeurd om op te kunnen treden als eerste aanspreekpunt. Gastvrijheid en servicegericht werken staan op jouw lijf geschreven. Je bent in het bezit van een (auto)rijbewijs en woont op maximaal 15 autominuten van het park of bent bereid te verhuizen.

Wie zijn wij?

De organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, waarbij het vaste team van ca. 30 personen gedurende het seizoen wordt uitgebreid met seizoens- en vakantiemedewerkers tot een team van ca. 70 personen. No-nonsense instelling en korte lijnen zorgen ervoor dat keuzes snel gemaakt worden. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door een ongedwongen en informele werksfeer. We zijn een echt seizoensbedrijf en kennen daardoor een afwisseling tussen drukke en rustige periodes. Samen met het gehele team hard werken wanneer het moet gebeuren en veel vrije tijd in de rustigere maanden.

Wij bieden jou:

  • 100% nooit verveel garantie, er is altijd wat te doen
  • Drentse nuchterheid in organisatie waar snel geacteerd wordt en de lijnen kort zijn.
  • Een gezonde werkdag, niet de hele dag achter je bureau en buiten sta je direct in de Drentse natuur.
  • Een fulltime aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een jarenlange samenwerking
  • Beloning op basis van CAO Recreatie (schaal 9) en wordt medebepaald door meegebrachte kennis en ervaring
  • Eventueel tijdelijke woonruimte, indien gewenst
  • Startdatum in overleg, zo snel mogelijk

Nieuwsgierig geworden naar deze functie, hier vind je een uitgebreide functieomschrijving.  

Denk JIJ diegene te zijn die we zoeken? Stuur dan je motivatie naar info@witterzomer.nl, t.a.v. Gijs-Jan Vliegenthart. We zien het graag tegemoet!

Bekijk vergelijkbare faciliteiten