Op het park

Camping met indoor speeltuin: Skik

Bent u op zoek naar een camping met een indoor speeltuin? Dan bent u bij Vakantiepark Witterzomer, een camping in Assen, aan het juiste adres. Onze  indoor speeltuin Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Achter de receptie staat een gebouw gericht op indoor vermaak, met een speeltuin en bowling. Tussen de receptie, de nieuwbouw en Brasserie de Bosuil is een gezellig plein gecreëerd. In deze veilige autovrije zone kunnen kinderen naar hartenlust spelen omdat er een groene zone is gemaakt. Een camping met indoor speeltuin is ideaal voor de dagen dat het weer een beetje tegenzit, zo is het niet nodig het park te verlaten voor een uitje in de regio. De kinderen hoeven zich niet te vervelen en klimmen en klauteren er lustig op los in onze nieuwe indoor speeltuin. 

De speeltuin is alleen toegankelijk voor verblijfsgasten. Vanaf 1 september is dagrecreatie ook mogelijk.  

Openingstijden:

Dagelijks (tijdens kampeerseizoen april tot september): 10.00 - 20.00 uur. 

In verband met het seizoenmatige karakter, wisselen onze openingstijden in Skik. Buiten het seizoen zijn we ook (deels) gesloten. Tijdens de week van de TT is de indoor faciliteit gesloten vanwege onderhoud en schoonmaak.

 
Boek deze camping met indoor speeltuin

Impressie van onze nieuwe binnenspeeltuin

 
Indoor speeltuin Assen Drenthe
 
Indoor speeltuin Assen Drenthe

Het alternatief bij minder mooi weer!

De indoor speeltuin is een toevoeging op ons reeds uitgebreide aanbod in faciliteiten en hét alternatief bij minder mooi weer. Het is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer, ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin wordt voorzien van duidelijke leeftijdzones:

  • Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht
  • 3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen
  • 10 tot 14 jaar: stoere activiteiten en lekker chillen

Natuurlijk kunt u kamperen op onze camping met indoor speeltuin. Het natuurrijke kampeerterrein beschikt over verschillende kampeerplaatsen. Kies een plekje in het bos, bij de visvijver of op een kampeerveld met speeltoestel. Maak een keuze uit de verschillende typen kampeerplaatsen; standaard, plus, comfort en comfort met privé sanitair. De kampeerplaatsen beschikken over een 6 of 10 ampère elektriciteitsaansluiting, een gedeeld of eigen watertappunt en CAI aansluiting. Wenst u graag iets meer comfort en luxe? Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod aan accommodaties. Weer of geen weer, op een camping met indoor speeltuin is altijd iets te beleven!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Bij Vakantiepark Witterzomer kampeert u op ruime kampeerplaatsen midden in het bos, bij de visvijver of op een veldje met speeltoestel.
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

De verschillende accommodaties van Vakantiepark Witterzomer zijn comfortabel en een aangename plek in zowel de winter als in de zomer.

Heeft u de ansichtkaart van onze speeltuin ook ontvangen?

Neem deze dan mee tijdens uw vakantie in 2019 op Witterzomer en krijg één gratis pizza Margeritha!

Voorwaarden:

  • Deze actie is geldig in 2019, vanaf opening horeca in nieuwe indoor faciliteit, en niet inwisselbaar voor contanten. 
  • De gratis pizza is persoonsgebonden naar de familienaam op de ansichtkaart en niet overdraagbaar. 
  • Maximaal één gratis pizza per bestelling.
  • De kaart is alleen inwisselbaar voor één pizza Margherita.
  • U dient minimaal 2 nachten te verblijven om in aanmerking te komen voor deze actie. 
  • De kaarten worden vanaf 25.05.2019 niet meer uitgegeven.
 

Meer Kinderen en Faciliteiten