Op het park
-

Kom jij ook naar de banenmarkt van Vakantiepark Witterzomer?

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij altijd al willen werken op je vakantiebestemming? Pak dan nu je kans op de banenmarkt van Vakantiepark Witterzomer. Hier kun je van 10.00 uur tot 15.00 uur al je vragen stellen over de verschillende vacatures en alvast een rondje lopen over (wellicht) je nieuwe werkplek. Jij komt toch ook?

Voor onze diverse afdelingen zijn wij opzoek naar de volgende collega's:

 
 
 
 

Waar is de banenmarkt?

De banenmarkt zal van 10.00 uur tot 15.00 uur worden gehouden in onze nieuwe indoorspeeltuin Skik, te vinden direct achter de receptie.

Dit is de uitgelezen kans om al je vragen te kunnen stellen over de openstaande vacatures en wellicht wel jou droombaan op ons park. Doordat er verschillende afdelingen aanwezig zullen zijn op de banenmarkt, is er altijd iemand die jou vraag kan beantwoorden.

Daarnaast is dit het uitgelezen moment om jezelf voor te stellen aan ons en direct een rondje te kunnen lopen over wellicht je nieuwe werkplek.

Kom jij ook langs 29 februari? De koffie staat al voor je klaar!

Meer weten over het park? Kijk voor een overzicht ⬇️

 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
 

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.