1. Camping nabij Assen (10 min)
  2. Kamperen en accommodaties
  3. Zwemvijver met zandstrand

Drenthe campings

Bent u op zoek naar Drenthe campings? Op camping Witterzomer vindt u verschillende kampeermogelijkheden en daarnaast ook andere soorten accommodaties. Camping Witterzomer is gelegen in het hart van Drenthe, in een groene omgeving nabij Assen.

Kampeermogelijkheden

Er zijn een aantal kampeermogelijkheden op onze camping;

Er zijn ook ander soort accommodaties die u kunt boeken, denk hierbij aan vakantiehuizenhotelkamers of groepsaccommodaties tot 20 personen.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Faciliteiten

Op ons vakantiepark in Drenthe zijn er verschillende faciliteiten voor alle leeftijden. Denk hierbij aan sportmogelijkheden als tennisbanenvoetbalvelden en andere sportvelden. Maar er is ook een midgetgolf-baan en een visvijver! Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten.

Boeken

Wanneer u geïnteresseerd bent in het boeken van een kampeerplek of één van onze andere accommodaties, boek uw accommodatie dan direct online. In slechts 3 stappen is uw accommodatie gereserveerd.

Zoek & Boek