1. December maand is Pizza maand
  2. Open dag chaletverkoop
  3. Georganiseerde activiteiten
  4. Indoorspeeltuin en bowling Skik elke dag open
  5. Kerstvakantiedeal

U komt toch ook één dagje langs tijdens de kerstvakantie?

Bent u ook benieuwd hoe Witterzomer eruit ziet tijdens de kerst? Of heeft u nog nooit onze indoorspeeltuin Skik gezien. Kom dan zeker een dagje langs tijdens de kerstvakantie naar Vakantiepark Witterzomer.
Gedurende de hele kerstvakantie geven wij 10% korting op al onze pizza's in onze Indoorspeeltuin en bowling Skik. Waar u naast de lekkere goedkope pizza's ook terecht kunt met de hele familie voor een gezellig potje bowlen, wie gooit als eerste een strike op een van onze vier nieuwe bowlingbanen?

 

29 december open dag

29 december is het dan zo ver onze laatste open dag voor de chaletverkoop in 2019. U bent toch ook van de partij? Tijdens deze dag heeft u de unieke kans om alle mogelijke chaletten van Witterzomer te bekijken en al uw vragen te kunnen stellen. Daarnaast kunt u ook gerust over het park wandelen om zo de omgeving te leren kennen. Eindig uw wandeling in Skik en haal alleen in de kerstvakantie extra goedkoop een lekkere warme kop chocomel met of zonder slagroom. Wel zo lekker in deze koude dagen!

 
Beschikbare chalets
 

December maand Pizza maand

Nu in de maand december 10% korting op alle pizza's in Indoorspeeltuin en bowling Skik. Geldig bij bestellingen van minimaal 2 pizza's. Daarnaast kunt u tijdens de kerstvakantie gebruik maken van de kerstvakantiedeal: Entree tot Skik, chips en ranja voor maar € 7,-

Activiteiten voor kinderen

Tijdens de kerstvakantie hebben wij voor het eerst dit jaar een recreatieprogramma opgesteld. Benieuwd wat er allemaal te doen is klik dan op de afbeelding hiernaast voor een compleet overzicht!

Indoorspeeltuin en bowling Skik is de gehele kerstvakantie geopend!

Dit betekend naast dat er leuke activiteiten zijn voor de kinderen in de indoorspeeltuin. Dat de bowlingbaan ook de gehele kerstvakantie voor u geopend is! Dit geld natuurlijk ook voor mensen die niet op ons park verblijven, let hierbij wel op voor de afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen!

 
Openingstijden Skik
 

Wilt u toch overnachten?