Donderdag 1 december, 11.00 uur 

Beste gast, 

We begrijpen dat u vragen heeft omtrent uw vakantie voor de komende periode. Via deze pagina voorzien we u als (potentiële) gast van de meest up to date informatie. Hierin blijven we natuurlijk wel afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid en hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Het is dus mogelijk dat er nog wijzigingen zullen volgen. 

 
 

Kan mijn reservering doorgaan?

De aanwezigheid van corona zorgt ervoor dat ons dagelijks leven er anders uit ziet, zo ook uw vakantie. We zijn blij u te mogen ontvangen als gast op Witterzomer en hebben de nodige voorbereidingen getroffen om uw vakantie zo prettig, maar vooral ook zo gezond mogelijk, te laten verlopen. Uw gezondheid en dat van onze medewerkers is onze prioriteit. Daarnaast vinden we het van belang dat een ieder die bij ons een vakantie geboekt heeft, zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van de faciliteiten, binnen de beperkende maatregelen die zijn opgelegd.

 

Welke maatregelen heeft Vakantiepark Witterzomer genomen? 

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimute te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij en alle medewerkers op. Onze medewerkers zijn alleen aan het werk wanneer zij in goede gezondheid verkeren. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak op het hele park en voor faciliteiten waar veel gasten samenkomen zijn maatregelen getroffen, zoals handgels en looplijnen.

Op het park gelden vanzelfsprekend de RIVM richtlijnen:

  • Klachten? Blijf thuis en laat u testen; 
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak uw handen; 
  • Hoest en nies in uw elleboog; 
  • Blijf weg van van drukke plekken; 
  • Het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimtes is verplicht.

Op het park wordt u bij de diverse faciliteiten geïnformeerd over de maatregelen en werkwijzen. Om alle gasten te kunnen laten genieten van ons park is het van groot belang dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt.

Het is mogelijk om dagbezoek te ontvangen op het park, uw gasten kunnen zich aanmelden bij de receptie. Vanzelfsprekend gelden hiervoor de RIVM richtlijnen. 

Indien u logees ontvangt horen we dit graag uiterlijk minimaal 2 dagen voor aankomst, zodat we voor hen de benodigde voorbereiding kunnen doen.

Zijn onze faciliteiten geopend?

Via deze pagina, op het park en via de Witterzomer app zullen we updates blijven plaatsen. Vanzelfsprekend geldt dat bij alle faciliteiten de (RIVM) richtlijnen aangehouden moeten worden. Bij de faciliteiten wordt u geïnformeerd over de getroffen maatregelen hiervoor. Tevens ontvangt u bij aankomst de exacte openingstijden tijdens uw verblijf. Over de volgende faciliteiten ontvangen we veel vragen, vandaar dat u hier alvast een toelichting op krijgt. 


•    Receptie: De receptie is geopend, maar we verzoeken u alleen langs te komen indien nodig en met slechts één persoon van uw reisgezelschap binnen te komen. U kunt uw vragen per e-mail, chat, Whatsapp en telefoon stellen. Op drukke aankomst- en vertrekdagen zullen we u verwelkomen en uitzwaaien in onze speciale Drive Thru!
•    Restaurants: Onze horecalocaties zijn momenteel gesloten. Wel kunt u vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur bij Skik terecht voor diverse afhaalmaaltijden en snacks. 
•    Skik indoor spelen en bowlen: Er kan weer naar hartelust worden gespeeld in onze indoor speeltuin Skik. Wel is het belangrijk om hiervoor een reservering te maken via onze app. Ook bowlen is op afspraak weer mogelijk, gebruik ook hiervoor onze app. 

Faciliteiten waar veel gasten samen kunnen komen zijn momenteel helaas gesloten, maar u kunt nog steeds komen genieten van een vakantie bij ons. Geniet van de rust en de ruimte in een natuurrijke omgeving en qua vermaak bent u welkom op de tennisbaan, midget putt, het avonturenpad of maak gebruik van de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Afhalen

Omdat op dit moment onze horeca faciliteiten gesloten zijn bieden wij extra mogelijkheden voor het afhalen van diverse snacks, pizza's en plates. U kunt tijdens uw verblijf gemakkelijk uw bestelling aan ons doorgeven via onze Witterzomer app. Op dit moment kunt u bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur tot en met 20.00 uur. Vragen over de app en/of het bestel menu? We helpen u graag verder bij onze receptie.