Vrijdag 16 oktober, 10.00 uur 

Beste gast, 

We zijn ontzettend blij dat we onze gasten weer mogen ontvangen op ons park. Vanzelfsprekend proberen we alles zo goed mogelijk voor u te regelen en worden extra (hygiëne)maatregelen getroffen. We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent uw vakantie voor de komende periode. Via deze pagina voorzien we u als (potentiele) gast van de meest up to date informatie. Hierin blijven we natuurlijk wel afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid en hoe de situatie zich verder ontwikkeld. Het is dus mogelijk dat er nog wijzigingen zullen volgen. 

 
 

Welke maatregelen heeft Vakantiepark Witterzomer genomen?

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij en alle medewerkers op. Onze medewerkers zijn alleen aan het werk wanneer zij in goede gezondheid verkeren. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak op het hele park en voor faciliteiten waar veel gasten samenkomen zijn maatregelen getroffen, zoals handgels en looplijnen.

Op het park gelden vanzelfsprekend de RIVM richtlijnen:

 • Klachten? Blijf thuis en laat u testen; 
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
 • Was vaak uw handen; 
 • Hoest en nies in uw elleboog; 
 • Blijf weg van van drukke plekken; 
 • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes.

Op het park wordt u bij de diverse faciliteiten geïnformeerd over de maatregelen en werkwijzen. Om alle gasten te kunnen laten genieten van ons park is het van groot belang dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt.

Het is mogelijk om dagbezoek te ontvangen op het park, uw gasten kunnen zich aanmelden bij de receptie. Er geldt een maximum van 3 personen (volwassen en/of kinderen) per plaats per dag. 

Indien u logees ontvangt horen we dit graag uiterlijk minimaal 2 dagen voor aankomst, zodat we voor hen de benodigde voorbereiding kunnen doen. 

Onze faciliteiten zijn geopend

Via deze pagina, op het park en via de Witterzomer app zullen we updates blijven plaatsen. Vanzelfsprekend geldt dat bij alle faciliteiten de (RIVM) richtlijnen aangehouden moeten worden. Bij de faciliteiten wordt u geïnformeerd over de getroffen maatregelen hiervoor. Tevens ontvangt u bij aankomst de exacte openingstijden tijdens uw verblijf. Over de volgende faciliteiten ontvangen we veel vragen, vandaar dat u hier alvast een toelichting op krijgt. 

 • Receptie: De receptie is geopend, maar we verzoeken u om alleen langs te komen indien nodig en met slechts één persoon van uw reisgezelschap binnen te komen. U kunt uw vragen per e-mail, chat, Whatsapp en telefoon stellen. Op drukke aankomst- en vertrekdagen zullen we u verwelkomen en uitzwaaien in onze speciale Drive Thru!
 • Restaurants: Onze horecalocaties zijn momenteel gesloten. Tijdens de herfstvakantie kunt u dagelijks vanaf 17.00 uur bij Skik terecht voor diverse afhaalmaaltijden en snacks. Vanaf 26 oktober zal dit op vrijdag, zaterdag en zondag zijn. 
 • Skik: voor het indoorspelen geldt een maximum van 30 personen, inclusief ouders én kinderen. I.v.m. de beperkte capaciteit kan slechts één begeleider mee. We werken met tijdsloten, welke te reserveren zijn via de app. Op dit moment is Skik alleen toegankelijk voor verblijfsgasten. 
 • Bowling: De bowlingbanen zijn geopend en hiervoor kunt u een reservering maken via de app. Het is alleen toegestaan een reservering te maken met uw eigen huishouden. Op dit moment zijn de bowlingbanen alleen geopend voor verblijfsgasten. 
 • Recreatieprogramma: Tijdens de herfstvakantie en het Halloween-weekend bieden wij een recreatieprogramma, aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio. Ouders kunnen helaas niet deelnemen/ aanwezig zijn bij kinderactiviteiten. Voor ouders van de kleine kinderen proberen we ter plaatse een passende oplossing te bieden.  
 • Recreatievijver: Bij de recreatievijver gelden geen extra maatregelen, anders dan de RIVM richtlijnen.