Woensdag 19 augustus, 09.00 uur 

Beste gast, 

We zijn ontzettend blij dat we onze gasten weer mogen ontvangen op ons park. Vanzelfsprekend proberen we alles zo goed mogelijk voor u te regelen en worden extra (hygiëne)maatregelen getroffen. We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent uw vakantie voor de komende periode. Via deze pagina voorzien we u als (potentiele) gast van de meest up to date informatie. Hierin blijven we natuurlijk wel afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid en hoe de situatie zich verder ontwikkeld. Het is dus mogelijk dat er nog wijzigingen zullen volgen. 

Via onderstaande buttons kunt u alle informatie vinden van deze week. Vanzelfsprekend plaatsen we hier een wekelijkse update.  

 
Klik hier voor de Witterzomer Update van 14-9 tot 27-9
 
Klik hier voor het recreatieprogramma van 31-8 tot 27-9
 

Welke maatregelen heeft Vakantiepark Witterzomer genomen?

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij en alle medewerkers op. Onze medewerkers zijn alleen aan het werk wanneer zij in goede gezondheid verkeren. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak op het hele park en voor faciliteiten waar veel gasten samenkomen zijn maatregelen getroffen, zoals handgels en looplijnen.


Vanzelfsprekend zullen gasten én medewerkers op het park zich aan de RIVM richtlijnen moeten houden.

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Voorkom groepsvorming.
  • Blijf weg van drukke plekken.
  • Was vaak uw handen.
  • Verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis.

Op het park wordt u bij de diverse faciliteiten geïnformeerd over de maatregelen en werkwijzen. Om alle gasten te kunnen laten genieten van ons park is het van groot belang dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt.

Vanaf 17 augustus is het weer mogelijk om dagbezoek te ontvangen op het park, uw gasten kunnen zich aanmelden bij de receptie. Er geldt een maximum van 4 personen (volwassen en/of kinderen) per plaats per dag. 

Indien u logees ontvangt horen we dit graag uiterlijk minimaal 2 dagen voor aankomst, zodat we voor hen de benodigde voorbereiding kunnen doen. Vanaf 1 september bent u ook weer als daggast welkom in Skik. 

Onze faciliteiten zijn geopend

Gelukkig hebben we inmiddels vrijwel alle faciliteiten voor u kunnen openen. Via deze pagina, op het park en via de Witterzomer app zullen we updates blijven plaatsen. Vanzelfsprekend geldt dat bij alle faciliteiten de (RIVM) richtlijnen aangehouden moeten worden. Bij de faciliteiten wordt u geïnformeerd over de getroffen maatregelen hiervoor. Tevens ontvangt u bij aankomst de exacte openingstijden tijdens uw verblijf. Over de volgende faciliteiten ontvangen we veel vragen, vandaar dat u hier alvast een toelichting op krijgt. 

  • Receptie: De receptie is geopend, maar we verzoeken u om alleen langs te komen indien nodig. U kunt uw vragen per e-mail, chat, Whatsapp en telefoon stellen. Op drukke aankomst- en vertrekdagen zullen we u verwelkomen en uitzwaaien in onze speciale Drive Thru!
  • Recreatieprogramma: Tijdens de zomervakantie, de weekenden in september/oktober en de herfstvakantie bieden wij een recreatieprogramma, aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio.
  • Openlucht zwembad: Het zwembad is geopend met inachtneming van de richtlijnen. Gedurende periode van drukte zullen we werken met tijdsloten, hierover wordt u op het park geïnformeerd. De tijdsloten zijn dusdanig voorbereid dat u iedere dag van uw verblijf zou kunnen komen zwemmen.
  • Recreatievijver: Bij de recreatievijver gelden geen extra maatregelen, anders dan de RIVM richtlijnen.  
  • Skik indoor spelen en bowlen: Gelukkig mag er weer gespeeld worden in Skik! Vooralsnog wordt er niet gewerkt met tijdsloten, bij grote drukte zal dit eventueel het geval kunnen zijn. Skik is ook geopend voor dagrecreatie.